İlişkilerde yapılan hatalar {Youtube} (1 Viewer)

Fabriel 

FabSec Lab.
Joined
Apr 2, 2016
Credits
25
Rating - 0%
Sizlere 2 tane youtube kanalı önereceğim bay ve bayan olmanız farketmez adeta tecrübe konuşuyor diyebiliriz verdikleri bilgiler muazzam izleyerek nerede hata yaptığınızı ne yapmanız gerektiğini bu eğitim niteliğinde olan kanallardan faydalanabilirsiniz.

Harikasın Kanalı

Queen el Turco Kanalı

Bende genel olarak bir not bırakmak istiyorum gençlik yerinde durmuyor ne zaman durdu ki ? kıyafet değişir gibi sevdiğini değişir hale gelmiş vaziyette buda boş vermekten dalgasına hayatı yaşayıp kendini rüzgara bırakmaktan kaynaklanıyor.

Eğer bu dünyada bir hayat kuracaksanız ciddi olmalısınız birisini hayatına sokacaksanız bundan emin olmalısınız.Hevesi olmaz bu işlerin gönül bir yere kadar eğlendirirsin.Hem bay hem bayanlar içinde geçerli bu,kendine yazık eden bir nesil görüyorum sürekli kendini strese sokan,ayrılık acısı çeken,sigaraya içkiye saran sonuç ? Koca bir sıfır nere kadar be böyle kerhaneci aylaklar gibi yaşayacaksın ?

Bir gün ağladığında yaslanacak bir omuz ve tutacak sıcak bir el arıyorsan buna layık olmalısın buna layık olduğun gibi buna layık olacak kişiyi de hayatına sokmalısın yoksa tabiri caizse çok üzülür çabucak çökersiniz.

Vıdeoları izleyip ha tamam hatamı gördüm buymuş bundan sonra videodaki gibi yapayım derseniz işe yarayacaktır fakat gerçek bir bağlılık sevgi olmayacaktır.Birilerinin duygularını tatmin etmek için uğraşmayın hatalarınızı fark edin ve önerileri değerlendirip kendinize bir harita çizin.

Her hastanın ilacı aynı değildir unutmayın.
 

Users who are viewing this thread

Top