öncelikle şunu söyliyim method çalışıyor bu method üzerinden 1 gün içerisinde 3 hesab düşdü 
[CHARGE=10]
[/CHARGE]
[CHARGE=10]
View hidden content is available for registered users!
Method Bi Tarafdan Çok Basit Bi Tarafdanda Zor Ben Kendi Yöntemimi Söyliyecegim Size Öncelikle Günlük 100 Den Fazla Paylaşımda Olan Bi Hastag Buluyorsunuz Örnek Ben #Russia Buraya Basıyorum Hastagı Yazdık Üzerine Tıkladık Sag Tarafda En Yeniler Kısmı Var Ordan Hesablara Bakıyoruz Ben 5K Üstü Basıyorum Artık Siz Kac K Üstü Basıyorsanız Ona Göre Secersiniz Hesabları Neyse Diyelim 2 Tane Hesab Var 2 Side 20k Birinin Biosunda Wp Numarası Var Birinin Yok Numarası Olana Wp Basıyorum + Olarakda Adamla Konuşarak Forumu Doldurmasını Saglıyorum Digerinede Taslagı Atıyorum Onuda İkna Etdikden Sonra Wp Numarasını Alıp Wp Den Konuşuyorum Dikatini Dagitmak İçin Adam Bana Yazarken O Sırada Hesaba Girip Herşeyi Degişip Hesabı Alıyoruz Bu Kadar Basit Ama Dm Den Çok Wp Daha Etkili Wp Basmanızı Öneririm Ama Basmadan Önce 1 Tane No Çekin Wp Acın Normal Adla Noyu En Az 1 - 2 Ay Kullanmayın Sonrasında Kullanınca Numara Kapanmaz Kapanır Ama Çok Geç Kapanır Aynı Şey İnstagram İçinde Gecerli İnstagramda En Az 1 Sene Eski Olan Hesabdan Dm Basın Hesab Spam Yer Ama Kapanmaz. İyi Forumlar
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl