İnstagram Hesap Çalmak İçin Yöntemler #1 (1 Viewer)

Joined
Jun 3, 2020
Credits
0
Rating - 0%
Hepinize selam gençler bugün İnstagram hesap çalmak için bir yöntem göstereceğim.

1-İlk olarak bize bir fake numara lazım bu fake numarayı 2ndline textnow 2nr freetone gibi uygulamalardan kolay bir şekilde alabilirsiniz

2- Fake numarayı aldık diyelim şimdi ise bir siteye ihtiyacımız var ücretsiz ve hazır bir site isterseniz zshadow dan alabilirsiniz. Veya profesyonel tarzı bir site isterseniz. com domain alma için forumda bulabilirsiniz.

3- Şimdi de bir kurban bulmalısınız İnstagram dan #makeup #cosmetics aratarak kolayca bulabilirsiniz.

4- Kurbanı bulduktan sonra o kurbanın telefon numarasına ihtiyacımız var. Kurbanın telefon numarasını bulduktan sonra aldığımız fake numara ile whatsapp business doğrulaması yapıyoruz ve kurbana taslağımızı atıyoruz. Whatsapp Business da ismimizi lnstagram Support profil fotoğrafımızı ise instagram profil fotoğrafı yapıyoruz.

5- Taslağımızı attıktan sonra kurbanın bilgilerini girmesini bekleyeceğiz eğer elinizde taslak yoksa farklı bi konu başlığı ile taslak verebilirim mesela;


Merhaba İnstagram Kullanıcısı !!!

Hesabınızın İnstagram kurallarını ihlal ettiğini düşünüyoruz. Hesabınız platformdan kaldırılmak üzere bunu önlemek için aşağıdaki formu doldurunuz.

Gibi bir taslak atıyoruz 2 dakikalık bir taslak sizin düşüncenize güvenerek taslağı size bırakıyorum ve ardından sitemizin kurban html sine girerek kurbanın bilgilerini alıyoruz kurban hangi ülkeden girdiyse o ülkenin vpn sine bağlanıp hesaba giriş yapıyoruz ve doğrulamaları kaldırıyoruz kendi telefon numaramızı ve e postamızı girip şifreyi değiştiriyoruz ve hesap elimizde.

Sizleri seviyorum İyi Forumlar ! :)
 

Users who are viewing this thread

Top