İnternetten En Kolay Şekilde Para Kazanabileceğiniz 10 Yöntem (1 Viewer)

Joined
Mar 1, 2020
Credits
50
Rating - 0%
1. Blog Yazarak Para Kazanmak
Blog yazarlığı, içinde bulunduğumuz dönemde en iyi 'Pasif Gelir' kaynakları arasında gösteriliyor. İşini iyi yapan bir blog yazarı, ayda 30.000 TL’nin üzerinde paralar kazanabilir. Üstelik Türkiye koşullarında dahi bu rakama ulaşabilen çok sayıda blog yazarı mevcut.
Not: Pasif gelir, belli bir çalışma mukabilinde zamanla oluşan, bir zaman sonra otomatikleşen, hatta siz uykudayken dahi peşinizi bırakmayan

sürdürülebilir kazançtır.
2. Online Anket Doldurarak Para Kazanmak
Anket siteleri, elbette ki sizi paraya boğacak kadar bonkör değil. Fakat sizi kendileriyle çalışmaya teşvik etme adına ödül teklif ediyorlar.
Burada esas olan, çok sayıda firmaya kayıt olmaktır. Her bir firma size ayda 50 lira ödeme yapsa ve 7-8 tanesiyle sürekli iletişim halinde olsanız, aylık 300 TL hiç de fena sayılmaz. Zira oturduğunuz yerden ve neredeyse hiç yorulmadan kazanacağınız bir para bu.

3. Youtube’dan Para Kazanmak
Eğlenceli, eğitici ya da merak uyandıran videolar çekerek para kazanmak, kulağa hoş geliyor değil mi? Ancak özen göstermeniz gereken hususlar da var ki, onlar da şu: Videolar %100 özgün olmalı, telif haklarına/topluma saygılı olmalı ve en önemlisi de cezbedici veya doyurucu bilgiler içermeli ki, seyredilsin.
Türkiye'de, bu işi yaparak çok para kazanan insanlar parmakla sayılacak denli az. Geçinebilecek kadar kazananlar ise 200 kişiyi geçmez. Fakat aylık 300-500 TL kazananlar oldukça fazla.

4. Makale Yazarak Para Kazanmak
Bu işte uzman olan editörler, 1.000 kelimelik profesyonel bir makale yazmak için 150 TL talep ediyor. Ama gelgelelim, birçok forum sitesinde, 1.000 kelimelik bir makale için 20-30 TL’ye razı olan makale yazarları bulmanız da mümkün.
Arada ücret bakımından hayli ciddi bir fark olmasına karşın, profesyonel editörlere olan talep devamlı artıyor. Zira ne yazık ki herkes kaliteli makale yazamıyor. Dolayısıyla, bu fikir size cazip geldiyse, siz de bu işi profesyonel boyuta taşımaya çalışmalısınız. Böylelikle kısa zamanda bilindik, güvenilir ve uzman bir makale editörü olabilir ve çok daha az çabayla çok daha fazla para kazanabilirsiniz.

5. Adsense ile Kazanç
Adsense ile kazanç için blog veya Youtube kanalınızın olması şart. Esasında her biri farklı başlıklar altında bulunuyor, fakat gördüğünüz gibi 'Adsense' ortak noktaları.
Eklediğiniz reklamlara tıklandığında, Adsense sizin adınıza bir ödeme miktarı belirliyor. Hesabınızda aylık 200 lira ve üzeri para bulunduğunda, kayıtlı banka hesabınıza ödeme yapılıyor.

6. Tumblr Üzerinden Para Kazanmak
Sosyal blog olarak hizmet veren Tumblr, son dönemlerde oldukça popüler bir hale geldi. Bir biçimde fenomen olan Tumblr bloglar, çoğunlukla sosyal backlink satışı yaparak para kazanıyor.
Tumblr, Reblog özelliği sayesinde başka bloglardan kopya çekerek takipçi toplama imkanı sunduğu için, para kazanması da kolay oluyor. Dolayısıyla; fazla uğraşmak istemeyen, hatta kopya içerik ile internetten para kazanmak isteyenler için uygun bir alan.

7. Domain Alıp - Satmak
Alan adı satışı, daha az emek lakin nispeten daha fazla sabır gerektiren bir iş. Ayrıca sermayesiz de olmaz. Şayet kıyıda köşede bir miktar sermayeniz varsa ve 'ben bu parayı kenara atarım, gerekirse biraz da beklerim, sorun değil' diyebiliyorsanız, bu sektörde şansınızı deneyebilirsiniz.
Bilhassa jenerik isimleri ucuza yakalayıp beklerseniz, istediğiniz 'çok iyi' rakamlara müşteri bulabilirsiniz.

8. Online Çeviri Yapmak
Hangi dilleri bildiğiniz önemli, ancak esas önemli olan ne kadar iyi bildiğiniz. Hem biliyorsunuz ki çeviri yapmak ile dil bilmek arasında bayağı fark var. Tecrübe lazım. Ama alıştırma yaparak mutlaka çözülür.
SadeceON ya da Fiverr çeviri yaparak para kazanmak isteyenler için biçilmiş kaftan. Yapmanız gereken her iki platforma üye olarak ilan bırakmak. 1.000 kelimelik bir çeviri için 100-150 TL arasında bir para kazanabilirsiniz.

9. Stok Fotoğraf Satmak
İnternet, görsel içerik bakımından müthiş zengin olduğu halde her daim yeni fotoğraflara gereksinim duyuluyor. Bugün dünya çapında hizmet veren Shutterstock, Getty Images, Depositphotos gibi pek çok site üzerinden fotoğraflarınızı satabiliyorsunuz.
Bu sitelerdeki mantık ise, satılan fotoğraflar üzerinden belli bir komisyon almaları üzerine çalışıyor. Ve siz fotoğraf sattıkça, bu siteler üzerinden gelir elde etmeye başlıyorsunuz.

10. Web Sitesi Kurmak
Web sitesi açmayı öğreten onlarca online kurs var. Bunlardan birini satın alarak, sadece 2-3 ay içinde bu işi detaylı bir biçimde öğrenebilmeniz mümkün. Akabinde de bu bilgiyi site kurmak için kullanabilirsiniz. Tabii burada maksat kendimiz için değil, ücret karşılığında başkaları için site kurmak.
Ajanslar basit bir siteyi kurmak için 750-2.000 TL arasında bir para istiyor. Siz daha cazip teklifler sunarak piyasada bir rekabet oluşturabilirsiniz. Haftada bir iş dahi alsanız, aylık kazancınızı 2.000 TL ve üzerine çıkarabilirsiniz.
[Gizle] [/ HIDE]
 

Eray B 

HUMORHAT
Joined
Nov 16, 2019
Credits
1,751
Rating - 0%
hide hide yapsaydın kanka [HI DE] bu kısımda gizleyeceğin yazıları koyacaksın [/HI DE] HI DE YAZDIĞIM BOŞLUKLARI SİL İŞ TAMAMDIR
 

Users who are viewing this thread

Top