İnternetten Legal Para Kazanma (1 Viewer)

Joined
Jan 10, 2017
Credits
3
Rating - 0%
ÖNCELİKLE ARKADAŞLAR BU SİTEDE HİÇBİŞEY YAPMAZSANIZ YAVAŞ KAZANIRSINIZ.

Site rus sitesi, siteye girdiğinizde ingilizceye çevirip takılın, türkçe olunca anlaşılmıyor ,
Sitede referans kasarsanız hediye veriyor, belirli bi referansda. Sitede RUB para birimi geçiyor 50 Referansda 1000 (RUB) Veriyor bu direk TL çevirince 60 TL yapmakta.
50 Referans kasmak zor değil hatta siz bile kasabilirsiniz.

Uzatmadan Link : Tıkla
EDİT: Tıkla (Buradan Kendinize Cüzdan Açın , buraya paralar gelecek sizde burdan kredi kartınıza gönderirsiniz, %0 komisyon var sanırım)
SİTE YENİDİR HERKESE BOL KAZANÇLAR
kısaltma sitesi reklamsızdır direk aktarır ordan bi kazanç sağlamıyorum.

Proof(Kanıt) :

Bir Dostumuz aldı kısa sürede bende alacağım kesintisi fazla olmasın diye birikim yapıyorum :)

Method : Tor Veya İp değiştirici bir program ile referans kasın, email onaylama felan hiç gerek yok , eğer tor veya ip değişmeye üşeniyorum diyorsanız proxysiteleri veya rabb.it kullanabilirsiniz Kolay gele :)

2- Uyarı : Sitede 50 referans yapınca anında 1000 RUB gelmeyecek , Bu Ayın 18 inde hepsi hesaplanıp gelicek , ancak referansların inaktif olmaması gerek oyüzden herkes oyuna giriş yapsın , kendi referansını kastıysanız 4-5 günde bi hepsine giriş yapın . UNUTMAYIN HİÇBİR SİTE KOLAY KOLAY PARA VERMEZ ANCAK BU ŞUANA KADAR BİLDİĞİM EN KOLAYI.

SORULARINIZI PAYLAŞABİLİRSİNİZ :)
 
Joined
Jul 21, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Gençler Gercekten Bir seyler Becermek Istitorsaniz Uzun vadeli Bakın. Simdi bir seferlik 60 tl kazanirsın ya da kazanamazsın. Ama gidip basit html css js ogrenip tecrube edinmis olursun ömür boyu bir portfoyün olur. cv ye yazabilecegin bir ek olur. Demek istedigim boyle boş beleş seylere zaman harcamayın..
bakın istesem cok profesyonel bir script ile paraya para demem kazanırım sizin gibileri de 3-5 krş la avuturum ama yapmıyorum. Çünkü benim bir misyonum var; Maximum seviyede insanları bilinçlendirmek...

Edit: Konu zaten eski sagolsun arkadas hortlatmis
 

Users who are viewing this thread

Top