İnternetten Para Kazanma #2 (3 Viewers)

Fraud 

AFK
Joined
Aug 1, 2019
Credits
1,194
Rating - 100%
Last edited:

Fraud 

AFK
Joined
Aug 1, 2019
Credits
1,194
Rating - 100%
Yine muazzam boş bir konu geldi eyvallah
kardeşim gördüğün üzere METHOD yazmamışım bu 1
ilk başta KOSKOCA KIRMIZI YAZI İLE NOT YAZMIŞIM NE ANLATTIĞIMI DA YAZMIŞIM bu 2
method istiyorsan diğer konuma bak biri sağlam bu 3
üçüncü konuyu paylaştığımda sağlam methodlar paylaşacağım bu 4
buradaki amaç eğer bu işlerden birine girmiş veya girecek olan kişi varsa bilgilendirmek ona göre hareket etmesini sağlamak !
burada gelip sana milyoner olacaksın demiyorum ki forumda para ile ilgili açılan çoğu konu sırf rütbe kasmak ve etkileşim kasmak için açılan konular. Ben neyi tecrübe etmişsem onu yazıyorum siz de bilgilenin diye. Senin forum için hiç bir bok yapmayıp boş konu diyerek karşındaki kişiyi üzmenin de hiçbir katkısı yok madem daha iyi methodların ve denediğin yöntemlerin var buyur konu aç paylaş bir de ben bakayım olur mu ?
 

Fraud 

AFK
Joined
Aug 1, 2019
Credits
1,194
Rating - 100%
Yine muazzam boş bir konu geldi eyvallah
diğer arkadaşların da görebilmesi için gizli olan notu buraya da koyuyorum okumayıp geçtiğin koskoca kırmızı ile yazılmış notum buyur NOT: İLK KONUYA ZATEN BAKMIŞSAN PARA KAZANMA METHODLARI VERMEDİĞİMİ BİLİRSİN ! SADECE İNTERNET ALEMİNDE NEREDEYSE HER İŞİ GEREK LEGAL GEREK İLLEGAL YAPAN BİRİ OLARAK YAPTIĞIM İŞLERİN KAARI VAR MI YOK MU NASIL YAPTIM GİBİSİNDEN SİZLERE ANLATIP BİLGİLENDİRİYORUM. ÖNCEKİ KONUMDA 5 M A D D E YAZMIŞTIM 1 TANESİ BENİM METHODUM. BURAYA DA 5 MA D D E KOYUYORUM İYİ OKUMALAR
bu yazıdan da okuduğun üzere bu konuda method paylaşmadığımı diğer konumda sağlam methodun olduğu ,yaptığım işlerin kaarı var mı yok mu nasıl yaptım gibisinden sizlere anlatıp bilgilendiriyorum ! yazısını okumadıysan senin suçun okuyup ta anlamadıysan aptal mısın sen kardeşim ?
 
Last edited:

Users who are viewing this thread

Top