1 Milyon Yazılımcı Projesi

Deleted member 37446

Devletin bizim gibiler icin başlattigi bir projedir. Artik udemy egitimleri tarihe gomulerek devlet tarafindan ucretsiz ve daha profesyonel insanlar tarafindan verilecek olan...

Devletin bizim gibiler icin başlattigi bir projedir. Artik udemy egitimleri tarihe gomulerek devlet tarafindan ucretsiz ve daha profesyonel insanlar tarafindan verilecek olan eğitimleri bitirenlere resmi sertifika verileceği aciklandi. Hazine ve Maliye bakaninin uzun suredir uzerinde çalıştığı ve gectigimiz günlerde cumhurbaskani recep tayyip erdogan tarafindan aciklanan proje hakkinda detayli bilgi almak icin ve bu projeye başvurmak icin asagidaki linki kullanabilirsiniz

Devletin bizim gibiler icin başlattigi bir projedir. Artik udemy egitimleri tarihe gomulerek devlet tarafindan ucretsiz ve daha profesyonel insanlar tarafindan verilecek olan eğitimleri bitirenlere resmi sertifika verileceği aciklandi. Hazine ve Maliye bakaninin uzun suredir uzerinde çalıştığı ve gectigimiz günlerde cumhurbaskani ******* ****** erdogan tarafindan aciklanan proje hakkinda detayli bilgi almak icin ve bu projeye başvurmak icin asagidaki linki kullanabilirsiniz

Eyvallah gündem konuydu bilgilendirdiğin için saol

Çok güzel oldu arkadaşlar artık zamanı gelmişti ben bizzat katıldım arkadaşlar katılmanızıda tavsiye ediyorum

131,918Konular
3,272,619Mesajlar
316,553Kullanıcılar
aimstar001Son Üye
Üst Alt