10 Farklı wifi kırma uygulaması Dikkatli kullan (1 Viewer)

Joined
Jun 3, 2020
Credits
0
Rating - 0%
View hidden content is available for registered users!

1- WIBR+
WIBR+, ağlara kaba kuvvet dediğimiz bruteforce yöntemi ile saldırıda bulunan bir wifi şifre kırma programı. Genel çalışma mantığı tek tek şifre deneyerek ağa bağlanmaya çalışmaktır.
Saldırıda kullanacağı karakterler için uygulama içerisinde birkaç farklı seçenek bulunuyor. Karakter sayısını seçebilir, sadece büyük harf, sadece küçük harf veya sadece rakamlardan oluşan bir saldırıda bulunmasını tercih edebilirsiniz.
Ya da bunların ikili veya üçlü kombinasyonlarını kullanabilir, ek olarak özel karakterleri de dahil edebilirsiniz. Ayrıca şifrenin bir kısmını biliyorsanız, bunu uygulamaya ekleyip kalan kısmını kolayca bulmasını sağlayabilirsiniz.
Üstelik uygulamanın yapabilecekleri bunlarla da sınırlı değil. Cihazınız rootluysa daha önce bağlandığınız ağların şifresini de görebilmenizi sağlar.
Uygulama rootsuz olarak bütün Android cihazlarda çalışabiliyor. Uygulamayı Android cihazınıza indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

WIBR+ indir

2- WIFI Bruteforcer
Wifi Bruteforcer, adından da anlaşılacağı üzere ağlara kaba kuvvet saldırıları yaparak wifi şifre kırma işlemi gerçekleştiren oldukça başarılı bir programdır. Yeterli süre verildiğinde kıramayacağı hiçbir ağ yok.
Ağ üzerinde tek tek şifre denemesi yaparak doğru parolayı bulmaya çalışır. Bu şifre denemelerini diğer kaba kuvvet saldırısı yapan uygulamalara göre oldukça hızlı bir şekilde yapar.
İçerisinde karakter türünü ve sayısını seçebileceğiniz bir seçenekler menüsü bulunur. Buradan doğru karakter kombinasyonunu seçtiğinizde şifre kırma süresi kat kat azalır.
Uygulamayı indirmek için aşağıda yer alan fotoğrafa dokunun. Eğer tek seferde indirme sayfasına yönlendirmezse tekrar deneyin. Eğer ikinci denemenizde de yönlendirmezse cihazına uyumlu bir sürümü maalesef bulunmuyor demektir.

3- Reaver For Android
Reaver For Android, akıllı telefonlar için tasarlanmış kullanımı kolay bir wifi şifre kırma programı. Ağın WPS pinlerine karşı kaba kuvvet saldırısı oluşturur. Doğru pini bulduğunda ağ ile bağlantıyı sağlar.
Bu uygulama çalışabilmek için root yetkisine ihtiyaç duyar. . Rootlu bir cihazda bu wifi şifre kırma uygulamasını kullanarak kolayca ağlara bağlanabilirsiniz.
Ayrıca bu uygulama harici komut dosyalarını da destekler. Reaver For Android uygulamasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Reaver For Android indir

4- WPS WPA Tester
WPS WPA Tester, oldukça popüler olan bir wifi şifre kırma uygulamasıdır. Geliştiricinin bu uygulamayı oluşturmaktaki amacı wifi ağlarında bulunan güvenlik açıklarını test etmektir.
Uygulama hem rootlu, hem de rootsuz cihazlarda çalışabilme özelliğine sahip. İçerisinde bulunan çeşitli saldırı yöntemleri ile ağların WPS pinlerini bularak, bağlantı kurmaya çalışır.
Kendi içerisinde bulunan WPS pinlerini kullanarak veya sizin gireceğiniz özel bir WPS Pin ile wifi şifre kırma işlemini gerçekleştirmeye çalışabilir.
Aşağıdaki indirme linkinden bu wifi şifre kırıcı uygulamayı edinip, hemen ağınızı test etmek için kullanmaya başlayabilirsiniz.

WPS WPA Tester indir

5- DSploit
DSploit, wifi ağlarındaki güvenlik açıklarını test etmek amacıyla oluşturulmuş bir wifi şifre kırma uygulamasıdır. Bu uygulama ayrıca ağı ve ağ hakkında her türlü bilgiyi analiz ve kontrol etmek için kullanılabilir.
Bu uygulamanın diğer wifi şifre kırma uygulamalarından en önemli farkı sadece ağı hacklemekle kalmayıp, aynı zamanda ağa bağlı cihazları kontrol etmeye de yaramasıdır.
Bunların dışında daha birçok faydalı özelliğe sahip olan DSploit uygulamasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

DSploit indir

6- WPS Connect
WPS Connect, kullanımı kolay basit arayüze sahip bir wifi şifre kırma uygulamasıdır. Konu wifi ağınızın güvenliğini test etmekse bu uygulama iyi bir tercih olacaktır.
Oldukça popüler bir wifi şifre kırıcı olan bu uygulama yalnızca root yetkisine sahip olan Android cihazlarda çalışır.
İçerisinde güvenlik açığı bulunan ağları yeşil, güvenli ve iyi şifrelenmiş ağları ise kırmızı renkte gösterir. Yeşil renkli ağlar uygulamanın şifresini kırma olasılığının yüksek olduğu ağlardır.
Bu uygulamada da kendi pinleri ve ek olarak WPS Pin girebileceğiniz bir bölümü bulunur. Uygulamayı aşağıdaki linkten indirip, ağ güvenliğiniz hakkında bilgi sahibi olmaya başlayabilirsiniz.

WPS Connect indir

7- Router Keygen
Router Keygen, nerede olursanız olun internete erişebilmenizi amaçlayan bir wifi şifre kırma uygulamasıdır. Bu uygulama birçok farklı yönlendirici modeliyle uyumludur.
Wifi şifre kırıcı Router Keygen uygulaması çevrenizdeki ağları tarar ve bunlar arasında uygun şifre üretebileceklerini bulmaya çalışır. Bulduğu bu ağlara bağlanmayı denediğinizde uygun şifreler üretmeye çalışır.
Doğru şifreyi ürettiğinde ağa bağlanmanızı sağlar. Bu uygulamayı aşağıda verdiğim linkten indirip test edebilirsiniz.

Router Keygen indir

8- WIFI Warden
WIFI Warden, bir ağa bağlanmak için kullanılabilecek başka bir wifi şifre kırma programı. Şifre de dahil olmak üzere ağ ile ilgili pek çok bilgiyi kullanıcıya verebilir.
Analiz ettiği ağların, SSID, BSSID, kanal numarası, kanal bant genişliği, yönlendirici üreticisi, şifreleme, güvenlik ve mesafe bilgilerini verebilir.
Uygulamanın çalışma prensibi içerisine üretici tarafından yerleştirilen mevcut WPS pinlerini deneyerek wifi şifre kırma işlemini gerçekleştirmeye çalışmaktır.
Bu wifi şifre kırıcı uygulama ile WPS kullanarak bağlanmak için Android sürümünüz 5 ile 8 arasındaysa root yetkisi gerekmiyor. Ancak 8’den yüksek ve 5’den düşük Android sürümlerde kullanabilmek için root atmanız gerekli.
WIFI Warden uygulamasını aşağıdaki linkten indirip hemen ağların şifrelerini kırmaya başlayabilirsiniz.

WIFI Warden indir

9- Hijacker
HiJacker, hem ağlar hakkında bilgi toplamak, hem de saldırıda bulunarak şifreyi öğrenmek için kullanılabilecek bir wifi şifre kırma programıdır.
Aslında Hijacker, Aircrack-ng suite, mdk3 ve Reaver için bir grafik kullanıcı arayüzüdür. wifi şifre kırma işlemini asıl olarak bu programlar gerçekleştirir. Ama bunları kullanabilmek için Hijacker’ın cihazda yüklü olması gerekir.
Bu wifi şifre kırıcı programı aşağıdaki bağlantıda bulunan adresten indirip cihazınızda kullanabilirsiniz.

HiJacker indir

10- Penetrate Pro
Penetrate Pro, Android telefon ve tabletlerden wifi ağına erişmek için harika bir wifi şifre kırma programı.
Bu wifi şifre kırıcı uygulama, wifi yönlendiricileri için WEP / WPA anahtarlarını hesaplar ve şifreyi kullanarak ağa erişmenizi sağlar.
Çalışmak için root yetkisine ihtiyaç duyan bu wifi şifre kırma programı birçok farklı marka yönlendirici ile çalışabilir. Penetrate Pro wifi şifre kırıcı uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan indirerek kullanabilirsiniz.

Penetrate Pro indir
 

Users who are viewing this thread

Top