1050 GB İçinde Her Türlü Eğitim Olan Set ! (1 Viewer)

ZerOne 

EVIL
Joined
Jun 7, 2018
Credits
285
Rating - 0%
1.5 TB Hack & Eğitim Arşivi


Merhaba dostlarım bugün sizlere internette gezinirken bulduğum olağan üstü ve emek sarfedilmiş çok güzel bir Eğitim ve Hack arşivini paylaşacağım !


Hazırsanız başlayalım !

Öncelikle kimin tarafından derlendiği belirteyim !

Tüm Dosyalar ''Enes Usta'' lakaplı biri tarafından yüklenmiş ve derlenmiş kendisine teşekkürlerimi belirteyim iyi bir iş çıkarmış !



Arkadaşımız bu cümleleride söylemiş !

''Paylaşıma geçmeden önce bahsetmek isterim ki arşivde bulunan tüm eğitimler Türkçe ve Ücretsiz eğitimlerdir. Youtube ve Udemy üzerinde ücretsiz yayınlanan eğitimleri derledim ve sizlerle paylaşıyorum. Tabi ki bunların ücretsiz olması özgürce paylaşabileceğimiz anlamını taşımıyor ve bu etik bir durum değil. Eğitimlerin sahipleri bu paylaşıma rastlar ise rahatsızlıklarını dile getirir iseler o eğitimleri kaldırırım, kimsenin hakkına girmek istemem.

Eğitimlerin isimleri [Eğitim Adı] – [Paylaşan Profil] şeklinde isimlendirilmiştir. Yani bu şu demek “-“ işareti ile iki bölünmüş bir halde. Sol kısımda eğitimin ismi ve sağ kısmına bu eğitimi Youtube veya Udemy üzerinde paylaşan kişinin profilinin ismi yer alıyor. Bu platformlar herkesin paylaşım yapabildiği yerler olduğu için her hangi bir problemde referans göstermek yada oradan izleyebilirsiniz diye yapmış olduğum bir kolaylık.

İçerikten biraz daha detaylı bahsetmem gerekirse alt bölümde yüklü olan resimde, tüm eğitimlerin görüntüsü yer alıyor. Dilerseniz inceleyebilirsiniz. Görüntü dışında ben kısaca bir kaç temadan bahsedeyim.Üniversiteye hazırlık, Kpss hazırlık, İlkokul eğitimler, Yazılım, Programlama, Grafik tasarım, Animasyon, 3D Çizim, El Becerileri, Bilim, Felsefe ve Dini eğitimler yer alıyor. Ekonomik sıkıntılardan dolayı Üniversiteye özel ders ve dershane gibi platformlarda hazırlanamayan arkadaşlar burada bulunan setleri kullanabilir.



Videoları en yüksek çözünürlükte upload ettim. Yani yayımlanan video 2K çözünürlük destekliyorsa o şekilde upload ettim. Fakat kimi eğitim videosu var 480p çözünürlükte yayınlanmış. Bu videoları yine en yüksek kalitesinde 480p çözünürlükte upload ettim. İçerikte bazı eğitimler çok videoları süreleri kısa, kimisi fazla süreli ama az eğitim var, bazılarında ise tam tersi çok video ve çok süresi. Örnek vermem gerekirse YGS – LYS eğitimi 2000 saat civarında. Ve yine Php ile Script yapabileceğiniz eğitimler 100 saat civarında.

Eğitimleri rar yada dosya şekilde değil video şeklinde yükledim. Buda şu demek yani Google Drive üzerinden indirebilirsiniz. Bu bana biraz zahmetli olsa da insanlar bu kadar yüklü dosyaları indiremeyecekleri için işlerine yaramayacaktı. Şuan kotalı yada İnterneti düşük olan arkadaşlar Drive üzerinden video şeklinde izleyebilir. Yine bu görüntüyü alt kısımda bulunan resim ile inceleyebilirsiniz.''




Arkadaşımız yazısında Google Drive alanına ayda yaklaşık 20 Dolar ödediğini belirtmiş ve eğer durumum yetmezse Google Drivedeki dosyaların kaybolacağınıda söylemiş size tavsiyem dosyaları indirip ücretsiz dosya yükleme sitesine yüklemenişdir
RpS_thumbsup.gif


https://drive.google.com/drive/folders/0B1dXCaVmaqzRc1JFd2VGMGs5QWM
 

Users who are viewing this thread

Top