110.000 TL Ödüllü Kuveyt Türk Hackathon Başlıyor! (1 Viewer)

Tekdost 

Yırtıcı
Joined
Dec 8, 2018
Credits
792
Rating - 0%
zjombj.jpg

Hackathon Nedir?

Hackathon (ayrıca hack günü, hackfest ya da codefest olarak da bilinir) bilgisayar programcıları, grafik tasarımcıları, arayüz tasarımcıları ve proje yöneticileri de dahil olmak üzere katılanların yoğun bir şekilde yazılım projelerinin geliştirilmesi amacıyla diğer takımlar ile rekabet içerisinde bulunduğu bir olaydır.

Kuveyt Türk Hackathon’un konusu nedir?
Bu yıl üçüncü kez düzenlenen ve toplam 110.000 TL ödüllü Kuveyt Türk Hackathon’da; geleceğin bankacılığını tasarlıyoruz!

Dijital bankacılıktan yapay zekaya, büyük veri yönetiminden finansal teknolojilere kadar, katılımcıların hayal gücünü kısıtlamadan, yeteneğine güvenen herkese yarışma imkanı sunuyoruz.

İnovatif ürün ve hizmetleriyle öne çıkan Kuveyt Türk tarafından üçüncü kez düzenlenen Hackathon Yarışmasında başvurular kabul edilmeye başlandı. Bu yılki teması Geleceğin Bankacılığı olan yarışmaya herkes bireysel veya ekip olarak başvurabiliyor. 3 Nisan 2019’a kadar www.kt-invent.com.tr adresi üzerinden başvuruların alınacağı yarışma, 13-14 Nisan tarihlerinde Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’nde gerçekleştirilecek. Birincilik ödülünün 40 bin TL olduğu yarışmada ilk beşe girenlere toplamda 110 bin TL ödül takdim edilecek. Kuveyt Türk, İstanbul dışından Hackathon’a katılmak isteyen yarışmacılar için kişi başı 200 TL’ye kadar yol masraflarını karşılıyor olacak.

Kodlar Kuveyt Türk API’leri ile yazılıyor
Kuveyt Türk Hackathon’da, projenin ilk kez yarışma esnasında üretilecek olması ve daha önce başka bir kurum
tarafından düzenlenen herhangi bir organizasyonda sunulmamış olması şartı koşuluyor. Kod yazımında kullanılacak API’ler ise Hackathon’dan kısa bir süre önce yarışmacılara sağlanıyor. Kuveyt Türk, API’lerin kullanımı için takımda en az bir yazılımcının bulunmasını tavsiye ediyor.

Başvuru: http://www.kt-invent.com.tr/
 

Users who are viewing this thread

Top