Satım 120k İnstagram Hesabı Satılık (1 Viewer)

Hesap ebedidir. Aylardır bende Aktifliği 23 dakikada 700 kişi gördü ve hala görmeye devam ediyor. Hesap Tarihi 2013tür. Ciddi alıcılar telegram: https://t.me/permanentx...

Hesap ebedidir.

Aylardır bende

Aktifliği 23 dakikada 700 kişi gördü ve hala görmeye devam ediyor.

Hesap Tarihi 2013tür.

Ciddi alıcılar telegram: https://t.me/permanentx veya whatsapp +380 99 927 6709
Dostum ilk mail varmı ? , çünkü yok ise ebedi felan değil bilgin olsun ufak uğraşlarla hesabını geri alabilir tabii türkiyede ise çok zor :D
Not : 1,5 yıldır bende olan 74K hesap geçen hafta bir anda çıkış yaptı kod ekran kapalıydı kurucu numara ve mail ben olmama rağmen yabancılarda medya vurmak zor değil burda imkan dışı :D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Dostum ilk mail varmı ? , çünkü yok ise ebedi felan değil bilgin olsun ufak uğraşlarla hesabını geri alabilir tabii türkiyede ise çok zor :D
Not : 1,5 yıldır bende olan 74K hesap geçen hafta bir anda çıkış yaptı kod ekran kapalıydı kurucu numara ve mail ben olmama rağmen yabancılarda medya vurmak zor değil burda imkan dışı :D
:D ilk mail olmasa satar mıyım sence ve hesabın sahibi hiç bişey bilmiyor ve yeni hesap açtı. 5 aydır bende bu hesap sorun olacağını sanmıyorum

:D ilk mail olmasa satar mıyım sence ve hesabın sahibi hiç bişey bilmiyor ve yeni hesap açtı. 5 aydır bende bu hesap sorun olacağını sanmıyorum
Sözüm sana değil ilk mailsiz satan çok varda sonra hesap gidince kardeşim çalıntı diyorlar nereden bileyim diyorlar ona ayar oluyorum :D
ilk mailli çekenlere burdan selam bu arada en sevdiğimde hesaba bir girersin hesapta hiç mail eklenmemişdir :D

Sözüm sana değil ilk mailsiz satan çok varda sonra hesap gidince kardeşim çalıntı diyorlar nereden bileyim diyorlar ona ayar oluyorum :D
ilk mailli çekenlere burdan selam bu arada en sevdiğimde hesaba bir girersin hesapta hiç mail eklenmemişdir :D
O hissi biliyorum ahahahahahha dünyanın en güzel hissi olabilir öyle diyende çok oluyor adam daha hesapta revert kirmamis satılığa koyuyor

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,270Konular
3,283,614Mesajlar
319,769Kullanıcılar
Üst Alt