15 Kişiye ücretsiz plesk panel

ozturkhosting.com sitemizin kapalı kalmasından dolayı müşterilerimiz mağduriyete uğradı mağdur olan tüm müşterilerimizden özür diliyorum teknik sorunlardan dolayı kapalı kalmak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozturkhosting.com sitemizin kapalı kalmasından dolayı müşterilerimiz mağduriyete uğradı mağdur olan tüm müşterilerimizden özür diliyorum teknik sorunlardan dolayı kapalı kalmak zorunda kaldık ancak yakında tekrar açılacağız mağdur olan müşterilerimizin mağduriyetini gidermek için onlara ayrı olarak çekilişi kazansınlar veya kazanmasınlar 1 aylık plesk panel verilecektir ve mağdur ettiğimiz için tekrardan özür diliyoruz.

Çekilişe katılmak için katılıyorum yazmanız yeterlidir çekilişe herkes katılabilir.

Plesk paneller illegal izinlidir web mail kotası yoktur.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ozturkhosting.com sitemizin kapalı kalmasından dolayı müşterilerimiz mağduriyete uğradı mağdur olan tüm müşterilerimizden özür diliyorum teknik sorunlardan dolayı kapalı kalmak zorunda kaldık ancak yakında tekrar açılacağız mağdur olan müşterilerimizin mağduriyetini gidermek için onlara ayrı olarak çekilişi kazansınlar veya kazanmasınlar 1 aylık plesk panel verilecektir ve mağdur ettiğimiz için tekrardan özür diliyoruz.

Çekilişe katılmak için katılıyorum yazmanız yeterlidir çekilişe herkes katılabilir.
Katılıyorum

Plesk paneller illegal izinlidir web mail kotası yoktur.
Katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,116Konular
3,275,263Mesajlar
316,926Kullanıcılar
EyvolleSon Üye
Üst Alt