150k Sattığını iddia edip milleti tokatlayan türeme

Evet başlıktaki gibi forum adı @Baristec, telegramdaki adı @canxrose, instagramdaki adıda candemirqx olan sadece 120 tl için adamlığını satan itten şikayetçiyim. her türlü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet başlıktaki gibi forum adı @Baristec, telegramdaki adı @canxrose, instagramdaki adıda candemirqx olan sadece 120 tl için adamlığını satan itten şikayetçiyim. her türlü kanıtı sunarım zaten ss leride atıcam ben. ESCROWSUZ İŞLEM YAPMAYIN !! Escrowsuz hesap alım satım yapmayın bakın ben bu cocuğa ayrı birşey yapıcam zaten de 1 işlemimde o parayı geri alıyorum ben sorun değil. Ama siz mağdur olmayın escrow kullanın.

Ekli dosyalar

• photo1638460812 (2).jpeg
    photo1638460812 (2).jpeg
    66.3 KB · Görüntüleme: 59
  • photo1638460812 (1).jpeg
    photo1638460812 (1).jpeg
    64.9 KB · Görüntüleme: 58
  • photo1638460812.jpeg
    photo1638460812.jpeg
    43.2 KB · Görüntüleme: 58
@Mectruy @Al Simmons Rütbe bekliyoruz seri arkadaşımıza abi ,

"Salağa anlatır gibi anlattım bu saatten sonra bunca uyarıya rağmen dolandırılırsanız gidin bi iq'nüze baktırın. Cidden bu uyarıdan sonra forumda tanıştığınız herhangi birinden saydığım sebeplerden tokat yerseniz eğer, sizi forumda bu ayın MALI ilan edip Soytarı rütbesi veririm." -Mectruy

@Mectruy @Al Simmons Rütbe bekliyoruz seri arkadaşımıza abi ,

"Salağa anlatır gibi anlattım bu saatten sonra bunca uyarıya rağmen dolandırılırsanız gidin bi iq'nüze baktırın. Cidden bu uyarıdan sonra forumda tanıştığınız herhangi birinden saydığım sebeplerden tokat yerseniz eğer, sizi forumda bu ayın MALI ilan edip Soytarı rütbesi veririm." -Mectruy
kardeşim neden karışıyorsun ?

Evet başlıktaki gibi forum adı @Baristec, telegramdaki adı @canxrose, instagramdaki adıda candemirqx olan sadece 120 tl için adamlığını satan itten şikayetçiyim. her türlü kanıtı sunarım zaten ss leride atıcam ben. ESCROWSUZ İŞLEM YAPMAYIN !! Escrowsuz hesap alım satım yapmayın bakın ben bu cocuğa ayrı birşey yapıcam zaten de 1 işlemimde o parayı geri alıyorum ben sorun değil. Ama siz mağdur olmayın escrow kullanın.
geçmiş olsun kardeşim

Geçmiş olsun yapıcak bişey yok bas bas bağırıldı escrow kullanın diye . Ne demek nerden bilebilirdim her önüne gelene güvenip hesap salıyosan bende yazayım ? Kaç tane konu açıldı korunmak için ben bile açtım neden ama neden ?
kardeşim ben o parayı geri alırım onda sorun yok, neden olaya karışıyorsun ? geçmiş olsun de git aga. zaten canım sıkkın gelip burda soytarı rank diyorsun ?

Yazık günah 120TL kazanıcaktın şuan çaldırdın o 120 TL'ni . 100K 120TL olur mu ? Hani sanalın allahıyım diye ahkam kesiyorsun orası farklı mevzu da . Ne diyim geçmiş olsun .

kardeşim ben o parayı geri alırım onda sorun yok, neden olaya karışıyorsun ? geçmiş olsun de git aga. zaten canım sıkkın gelip burda soytarı rank diyorsun ?
Soytarı rank demedim ben sana bizzat cem abinin şeyi . Olum senin tokatlanman beni de üzer başkasını da . Hani kimsecikler tokatlanmasın forumda diye çaba sarf ediyor yöneticiler . Ben bizzat samimi bir şekilde söylüyorum üzüldüm olum ? .

Geri alamazsın o parayı seni tokatlayacak kadar zekiyse o adam bitti gitti o kendini yıpratırsın sal gitsin . Nice yeni düşürdüğün hesaplara ticaretlere takma kafana . Dünyanın sonu gelmedi 1 hesap kaptırır 10 hesap düşürürsün raad.

Geri alamazsın o parayı seni tokatlayacak kadar zekiyse o adam bitti gitti o kendini yıpratırsın sal gitsin . Nice yeni düşürdüğün hesaplara ticaretlere takma kafana . Dünyanın sonu gelmedi 1 hesap kaptırır 10 hesap düşürürsün raad.
aga ben hesap satın alıcaktım. bıraktım düşürme işlerini, uğraşmak istemediğim için bari satın alayım dedim. neyse boşver 1 tane işlem alsam o paradan fazla ediyor.

aga ben hesap satın alıcaktım. bıraktım düşürme işlerini, uğraşmak istemediğim için bari satın alayım dedim. neyse boşver 1 tane işlem alsam o paradan fazla ediyor.
Geçmiş olsun aga yanlış anlama kavgalı olabiliriz ikimiz ama ben buna rağmen kahpelik olsun diye yazmadım. yani inan ben bile üzülüyorum artık tokatlanma olayları görünce o yüzden sinirlendim . Üstüne üslük sen nakit veren tarafsın hani hesap verip tokatlansan neyse . Senin rızkın o para . Bundan sonra daha dikkatli olman dileğimle babana bile güvenme .

cem abi beni bilir zaten şu soytarı rankını vermeyin de bundan sonra kesin esc olucak ztn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,843Konular
3,271,925Mesajlar
316,366Kullanıcılar
RAGNAR020202Son Üye
Üst Alt