18₺’e Azure Alma

Site: yoomoney.ru Kimlik istemiyor, tel nosu ile ücretsiz sanal kart açıp netflix felan geçebilirsiniz. Gelelim azureye. Öncelikle profilinize tıklayıp fiziksel kartı seçin 199...

Site: yoomoney.ru
Kimlik istemiyor, tel nosu ile ücretsiz sanal kart açıp netflix felan geçebilirsiniz. Gelelim azureye. Öncelikle profilinize tıklayıp fiziksel kartı seçin 199 rus parası (yaklaşık 19₺) gibi bir fiyat ile azure hesabı açabilirsiniz.
Anlamadıysanız konuya yorum atın yardımcı olayım.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
5sim den 20 dk lık alınacak geçici telefonla zor iş çünkü her işleme sms yolluyor telefona güvenlik adına. sanal kart çıkaracaksan sms yolluyor. kart detayını göreceksen sms yolluyor, seri yapmak lazım. Bu arada plastik kart a başvurdum da fake adres girdim muhtemelen kart detayı göremeyeceğiz değilmi üstad? İptal seçeneği var iptalini ettim, sanal kart kolay çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
5sim den 20 dk lık alınacak geçici telefonla zor iş çünkü her işleme sms yolluyor telefona güvenlik adına. sanal kart çıkaracaksan sms yolluyor. kart detayını göreceksen sms yolluyor, seri yapmak lazım. Bu arada plastik kart a başvurdum da fake adres girdim muhtemelen kart detayı göremeyeceğiz değilmi üstad? İptal seçeneği var iptalini ettim, sanal kart kolay çok teşekkür ederim
Fiziksel kart ucuz diye burayı söyledim gelmesi bi 3 hafta felan sürer ama ucuz :)

132,204Konular
3,277,131Mesajlar
317,194Kullanıcılar
CorneileSon Üye
Üst Alt