Arkadaşlar Bi yabancı smm panel varmış ve orada 1k takipçi 1 tl den satılıyormuş bu siteyi bilen varmi ya
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar Bi yabancı smm panel varmış ve orada 1k takipçi 1 tl den satılıyormuş bu siteyi bilen varmi ya
Kontrol sağladım ancak 0.55 kuruşa takipçi satılmıyordijital istasyon 0.55 kuruş![]()
bence doğru sağlamamışsın bulursam 50k beleşe bot basarsın en pahalısındanKontrol sağladım ancak 0.55 kuruşa takipçi satılmıyor
Reis tüm hizmetleri kontrol ettim ancak dijitalistasyon.com da 0.55 e satılan bir hizmet yok sanırım ben yanlış siteye mi bakıyorumbence doğru sağlamamışsın bulursam 50k beleşe bot basarsın en pahalısından. iyi bak kanka bot hizmetlerde var
agam dijital istasyonun çekilişleri nasıl, 10k 16 tl diyor. 4-5k gelirmi o çekiliştenbence doğru sağlamamışsın bulursam 50k beleşe bot basarsın en pahalısından. iyi bak kanka bot hizmetlerde var
çekiliş hakkında bilgim yok be kankamagam dijital istasyonun çekilişleri nasıl, 10k 16 tl diyor. 4-5k gelirmi o çekilişten
peki pek pahallı olmayan gerçek takipçi gönderen bi seçeneği var mı ? biliyor musunçekiliş hakkında bilgim yok be kankam
aktif takipçi mipeki pek pahallı olmayan gerçek takipçi gönderen bi seçeneği var mı ? biliyor musun
aktif de olur kullanıcı adı salak saçma olmaması da yeterliaktif takipçi mi