Hesap alındı.
[CHARGE=30][email protected]: 123456asd.[/CHARGE]
[CHARGE=30][email protected]: 123456asd.[/CHARGE]
Son düzenleme:
Yok oyle beles mal
Boy 1.88(ayakkabıyla 1.90) , kilo 65, ayak no 43, pipi 19cm , seks süresi 1,5-2 saat (uzun ön sevişmeyle, ilk posta), vücut atik sporcu(fit) , bacak boyu cok uzun, su altında nefessiz durma süresi 20 sn, lokma yeme rekoru 13, pc açılma süresi 20 saniye, koşma hızı 27km/h , bizdeki makas terzide yok, kalçalar sert yuvarlak (squatlı), kollar damarlı, ses kalın s*k kapkalınYok oyle beles mal
knk napiyon bu arada
Kilonu pipinden mi aliyon knq o ne kiloBoy 1.88(ayakkabıyla 1.90) , kilo 65, ayak no 43, pipi 19cm , seks süresi 1,5-2 saat (uzun ön sevişmeyle, ilk posta), vücut atik sporcu(fit) , bacak boyu cok uzun, su altında nefessiz durma süresi 20 sn, lokma yeme rekoru 13, pc açılma süresi 20 saniye, koşma hızı 27km/h , bizdeki makas terzide yok, kalçalar sert yuvarlak (squatlı), kollar damarlı, ses kalın s*k kapkalın)))
yazmayı unutmuşum testislerin 2 si 10 kg geliyor 65 kg yum yani ege sahil tarafı pasif dmKilonu pipinden mi aliyon knq o ne kilo
Kiz olsam ilk sana verirdim net,yazmayı unutmuşum testislerin 2 si 10 kg geliyor 65 kg yum yani ege içi pasif dm
totonun olması benim için yeterli baboliKiz olsam ilk sana verirdim net,
O konuya girmeyelimtotonun olması benim için yeterli baboli
qapital sermaye gelmiş marx dede yine hakli çikdin amka