2 site tarafımca hacklenmiştir.

"Hacklediğiniz siteleri spy için hackliyorsanız, indexde ismimizi bulundurmak zorundasınız. Eğer indexde spyhackerz ismi geçmiyorsa hiç paylaşmayın bile... Forum kuralları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Hacklediğiniz siteleri spy için hackliyorsanız, indexde ismimizi bulundurmak zorundasınız. Eğer indexde spyhackerz ismi geçmiyorsa hiç paylaşmayın bile... Forum kuralları gereğince 5 site altı paylaşım da yasaktır. Forumu kirletmiş sayılırsınız... Linkler kaldırıldı.... Konu kilit..."
Edited by Anarchosa

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ben sana sabah ne dedim? Indexinde bizim forumun adını bulundur başka yerde paylaşmadığın ne mâlum dedim dimi? Sende yemin ettin sadece burda paylaştım diye. Bruteden 2 site düşürmüş paylaşmadığı yer kalmadı.

5 site altı paylaşmak ve spyhackerz.com adına alınıp spyhackerz.com un indexte geçmesi zorunlu hackshow bölüm kurallarını okuyabilirsin

Spy Linki ve İbare Geçmiyor Dostum ?
Forumda baktım index paylaşılmamıs öylece bıraktım yapcak bişe yok.Geçmek zorundada değil zaten buranın üyesiyiz başka bi yerin değil.
Ben sana sabah ne dedim? Indexinde bizim forumun adını bulundur başka yerde paylaşmadığın ne mâlum dedim dimi? Sende yemin ettin sadece burda paylaştım diye. Bruteden 2 site düşürmüş paylaşmadığı yer kalmadı. Ban amınakoyim f5 çek
Küfür ettiğim için özür dilerim.
Edited by Anarchosa

Ben sana sabah ne dedim? Indexinde bizim forumun adını bulundur başka yerde paylaşmadığın ne mâlum dedim dimi? Sende yemin ettin sadece burda paylaştım diye. Bruteden 2 site düşürmüş paylaşmadığı yer kalmadı. Ban amınakoyim f5 çek
yemin etmedim başkasıyla karıştırıyorsun.Paylascam tabi site nasıl hackenir onu öğretiyoruz aslanım benim.Ama sunun üzerinde durmak gerekir ki norslar.org sitesiyle alakanız var. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,784Konular
3,283,351Mesajlar
318,025Kullanıcılar
daydayxdSon Üye
Üst Alt