2 Yıl Aradan Sonra Sizlerleyim BAŞIMDAN GEÇENLER

Arkadaşlar Merhabalar Nickim DeagleClaw Belki Bilen Bilir. 1-2 Senedir kendimi aklamakla uğraşıyorum. Carder işleriyle uğraşıyordum. Sonunda Kendimi Akladım arkadaşlar...

Arkadaşlar Merhabalar Nickim DeagleClaw Belki Bilen Bilir. 1-2 Senedir kendimi aklamakla uğraşıyorum. Carder işleriyle uğraşıyordum.
Sonunda Kendimi Akladım arkadaşlar. Bilgisayarıma el koymuşlardı tekrardan kavuştum. Sizlere elimden geldiği kadarı ile yardımda bulunmaya çalışacağım :)

Arkadaşlar Merhabalar Nickim DeagleClaw Belki Bilen Bilir. 1-2 Senedir kendimi aklamakla uğraşıyorum. Carder işleriyle uğraşıyordum.
Sonunda Kendimi Akladım arkadaşlar. Bilgisayarıma el koymuşlardı tekrardan kavuştum. Sizlere elimden geldiği kadarı ile yardımda bulunmaya çalışacağım :)
hoşgeldin dostum.

İsmini duymadim ama daha once takildigin siteyi biliyorum orada takilan illaki enseleniyor. Umarim o tur islere tekrar bulasmassin

131,839Konular
3,271,905Mesajlar
316,362Kullanıcılar
kayrasnglSon Üye
Üst Alt