20 60 K arası hesap alınacak acil satanlar gelsin uçuk fiyatlar yazacaklar yazmasın .... Kendi hesabını satanların fiyatlarıyla düşen hesapların fiyatları bir olamaz bunu...
dostum elime hesap geçince sana satarım. Fiyatlar piyasanın yarısı kadar olacak. uygunsa20 60 K arası hesap alınacak acil satanlar gelsin uçuk fiyatlar yazacaklar yazmasın .... Kendi hesabını satanların fiyatlarıyla düşen hesapların fiyatları bir olamaz bunu unutmayın r10 da satılan fiyatları burada düşen hesaplara istemeyin
Telegram : Muzoofficial
Tamam tg den yazarsın kraldostum elime hesap geçince sana satarım. Fiyatlar piyasanın yarısı kadar olacak. uygunsa
tamamdir 👑Tamam tg den yazarsın kral
yazamıyorum tg den sen ulaş. xjinsxTamam tg den yazarsın kral
33k 115tl iletişim pm20 60 K arası hesap alınacak acil satanlar gelsin uçuk fiyatlar yazacaklar yazmasın .... Kendi hesabını satanların fiyatlarıyla düşen hesapların fiyatları bir olamaz bunu unutmayın r10 da satılan fiyatları burada düşen hesaplara istemeyin
Telegram cihanbaby ınstagram 4cih5n33k 115tl iletişim pm
Yazarım.Telegram cihanbaby ınstagram 4cih5n
25k 100tl aktif hesap20 60 K arası hesap alınacak acil satanlar gelsin uçuk fiyatlar yazacaklar yazmasın .... Kendi hesabını satanların fiyatlarıyla düşen hesapların fiyatları bir olamaz bunu unutmayın r10 da satılan fiyatları burada düşen hesaplara istemeyin