\ +20 Yaş / instagram

silemiyorum

gerçekten paraya ihtiyacı olan +20 yaşında maddi her desteği sağlarım dilediği her panel mevcut.
Arkadaşlar iş hakkında bilgi vermeme şuanlık gerek yok istediğim şey dilerse

dm basacak dilerse fake profilden canlı sohbet çalışabilir

istediğim ; günde 5-10
arası hesap düşürebilecek yanlış anlaşılmasın ( TR ) hesap

dilerseniz düşen hesapları pay verim ama boş muhabbet hesabı düşür arkana yaslan paranı al yüksek hesaplara gerek yok 500-1000 arası normal sıradan Türk hesaplar yeterli hayat kalitenizi değiştirebilirim. Tercihen kız varsa canlı paneli verebilirim güven sağlanırsa çalışma ortamı sağlayabilirim. Kendine güvenen 1-2 gün sağlam çalışıp deneyebilir işi ve olayı tam ifade edemedim ama çalışanlık illegal bir durum yok. Yapacağınız sadece hesap düşürmen girmenize bile gerek yok :)) para gelmezse yapmazsınız zaten gerçekten kendine güvenen paraya ihtiyacı olan ulaşabilir . Sadece iletişim buradan mesaj atabilirsiniz . Ben iletişim bilgisi veriri
Ben talibim kardesim yas 24. İster dc ister telf ile iletisime geçelim bi konuşalım

gerçekten paraya ihtiyacı olan +20 yaşında maddi her desteği sağlarım dilediği her panel mevcut.
Arkadaşlar iş hakkında bilgi vermeme şuanlık gerek yok istediğim şey dilerse

dm basacak dilerse fake profilden canlı sohbet çalışabilir

istediğim ; günde 5-10
arası hesap düşürebilecek yanlış anlaşılmasın ( TR ) hesap

dilerseniz düşen hesapları pay verim ama boş muhabbet hesabı düşür arkana yaslan paranı al yüksek hesaplara gerek yok 500-1000 arası normal sıradan Türk hesaplar yeterli hayat kalitenizi değiştirebilirim. Tercihen kız varsa canlı paneli verebilirim güven sağlanırsa çalışma ortamı sağlayabilirim. Kendine güvenen 1-2 gün sağlam çalışıp deneyebilir işi ve olayı tam ifade edemedim ama çalışanlık illegal bir durum yok. Yapacağınız sadece hesap düşürmen girmenize bile gerek yok :)) para gelmezse yapmazsınız zaten gerçekten kendine güvenen paraya ihtiyacı olan ulaşabilir . Sadece iletişim buradan mesaj atabilirsiniz . Ben iletişim bilgisi veririm
dayı çok şey istiyosun 😀

131,688Konular
3,270,357Mesajlar
315,892Kullanıcılar
User0007Son Üye
Üst Alt