Selamun aleyküm uzatmaya gerek yok sc yi lnstagramın abot kısmındaki templatesi ile yaptım bunu belirtme sebebim hiç birşeyden anlamayan insanların scripti çalmışsın demesindendir isteğe göre özel script de yapılır tüm platformlara.
Özellikleri
1) Özel hesap profi ve post çeker (Eğer hesap gizlide değilse)
2) takipçi takip etiiği kişileri çeker ( isteğe göre çekmek istediğiniz veri varsa scripte eklenir )
3) Wrongpass özelliği vardır (Yanlış şifre girdiniz )
4) Telegram botludur txt php vs uğraşmaya gerek yok düşenleri anlık olarak mesaj atar ve hangi kısımda ne yapıyor anlık olarak yazar
5) İsteğe göre yenilikler eklenir çıkartılır yeni hazırladığım sc yi alt kısımda paylaşıyorum temiz daha public edilip namusu kirlenmedi kirletecek
sahipleri aranır.
6)ipi-api den konum şehir vb isteğe bağlı veriler de çekilir
SİTEDEN GÖRÜNTÜLER
Özellikleri
1) Özel hesap profi ve post çeker (Eğer hesap gizlide değilse)
2) takipçi takip etiiği kişileri çeker ( isteğe göre çekmek istediğiniz veri varsa scripte eklenir )
3) Wrongpass özelliği vardır (Yanlış şifre girdiniz )
4) Telegram botludur txt php vs uğraşmaya gerek yok düşenleri anlık olarak mesaj atar ve hangi kısımda ne yapıyor anlık olarak yazar
5) İsteğe göre yenilikler eklenir çıkartılır yeni hazırladığım sc yi alt kısımda paylaşıyorum temiz daha public edilip namusu kirlenmedi kirletecek
sahipleri aranır.
6)ipi-api den konum şehir vb isteğe bağlı veriler de çekilir
SİTEDEN GÖRÜNTÜLER
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| index | login | form login | form login çıkmayan kısımları | Wrongpass kısmı | teşekkürler kısmı | anlık bot mesaj | anlık bot mesaj | anlık bot mesaj |
Bağış[CHARGE=2]Thx[/CHARGE]