2022 Gelmiş Hoş Gelmiş OKU KNK

Dostlar yeni yılınız kutlu olsun. . Zorlu 1 yıl atlattık... Benim için çok şey ifade ediyor ... Yeni bir çok dostum oldu . Bir sorun olduğunda arayan , yazan , soran...

Dostlar yeni yılınız kutlu olsun. . Zorlu 1 yıl atlattık... Benim için çok şey ifade ediyor ... Yeni bir çok dostum oldu . Bir sorun olduğunda arayan , yazan , soran dostlarım... Bazılarımızın anlatsa bulutların ağlıyacağı dertleri , sorunları oldu . Bazılarımızın kalpleri kırıldı. Unutmayın hepiniz benim için saygı duyduğum ve değer verdiğim kişilersiniz. Ne bir damla göz yaşınıza ne kendinizi kedere vurduğunuza nede içtiğiniz sigaranın bir dalına değer o kişi . Bugüne kadar kendini düzeltmedi ise bugünden sonrada ondan ümit beklenmez . O size önem vermiyor ise sizde 2022 ye onu silerek başlayın. Başınız dik yüzünüz hep gülsün onun olduğu yerde millet ona bakacağınıza sizin asaletinize baksın , imrensin. Yeni bir yıla giriyoruz. Umarım 2022 sizin için hüzünlerin bittiği , kafanıza bir tek sorunu takmadığınız , başarılarınızın asla bitmediği , dışarda 2-3 hiç bir başarası olmayan insanların size "yapamazsın" dediği başarıları onların ağzı açık kalacak şekilde sergilediğiniz , sevdiğiniz kişilerle birlikte geçirdiğiniz , yeni dostlar edindiğiniz bir yıl olur. Yineden Yeni yılınızı kutlarım....

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,186Konular
3,276,168Mesajlar
317,042Kullanıcılar
zaviraxSon Üye
Üst Alt