20tl kazanmak ve dahası 1000tl

Konu Özeti

Bitay kripto para borsası üzerinden referans sistemiyle 20 TL başlangıç bonusu kazanma ve YouTube, Facebook gibi platformlarda yorum yaparak haftada 1000 TL'ye kadar gelir elde etme yöntemi anlatılıyor. Kayıt sırasında verilen referans koduyla hesaba 20 TL yükleniyor, ardından kullanıcılar kendi referans bağlantılarını paylaşarak kazanç sağlayabiliyor. Ayrıca Bitay'ın ücretsiz lisans verdiği ve bitcoin alım satımıyla kazancın artırılabileceği belirtiliyor. Bitay'ın kullanıcı bilgilerini yasal kurumlar dışında üçüncü kişilerle paylaşmadığına dair gizlilik açıklamasına da yer verilmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KONUYA GEÇMEDEN ÖNCE BURDA REFLİ LİNK PAYLAŞIMI OLARAK ALGILANABİLİR LAKİN
REFSİZDE LİNK VERDİM BEN 1K PARA ÇEKİMİ YAPTIM ZATEN
SİZE NASIL PARA KASACAGINIZI ANLATTIM GELİN LİNKE KAYIT OLUN 20TL KAZANIN GİDİN DEMEDİM
İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR OLABİLİR GERÇEKTEN BAZILARI GİBİ KOD BİLGİSİ NETWORK BİLGİSİ OLMAYAN İNSANLARDA VAR BURALARDA ONLARIN YAPABİLECEGİ BASİT BİR YÖNTEM BU
BAZEN KARDEŞLERİNİZİ DÜŞÜNMENİZ GEREKİR
NEYSE DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPIYOR ELEŞTİRİSİ YEMEDEN KONUYA GEÇELİM...

arkadaşlar bitay diye bir kripto para borsası üzerine işlem yapmanızı saglayan bir site var
biribirini devet ederek para kazanıyorsunuz
ben ödeme aldım
reklam olarak algılamayın ihtiyacı olanlar olabilir
refli link ve refsiz olarak bırakcam
önce kayıt olalım
refli link: TIKLA
refsiz link: TIKLA
arkadaşlar refli ile refsiz arasındaki fark şudur
başlarken ref kullanırsanız 20 tl hesabınıza gelir
refsizde ise paranız sıfırdır davet ettikce kazanırsınız
tek fark 20 tl yani
zaten spyhackerz eski bir grup bu olayın nasıl oldugunu bilenler vardır
ama ben yinede anlatacagım
KAYDOLMAK REF KOD: 87DAD51B
00J9AV.png

kaydımızı tamamladıktan sonra
nb0Za1.png

izinleri onaylayınca 20 tl hesabınızda
şimdi gelelim 1000tl nasıl kazancaz?
Or4ml0.png

refli baglantımızı alalım
youtube ye para kazanma yazalım (global dil olan ingilizce içerikli milyonluk izlenmeli videolara da yapılabilir)
sonra videolara refli linkimizi
ANINDA 20TL HAFTADA 1000TL diye başlıkla yorum yaparsanız
gayet başarılı bir kitleyi tuturabilirsiniz
aynı işlemi facebook gruplarında yüzbinlik sayfalarada yapılabilir

ÖDEME KANITLARI:
Z5omBA.png

VQWmnV.png

İSTERSENİZ BİTAYDAN DERS ALIP (ÜCRETSİZ LİSANS VERMEKTE)
BİTCOİN BORSASINDA ALIM SATIM YAPABİLİRSİNİZ
Kİ 1000TL OLDUGUNU FARZ EDELİM HESAPTA
EGER BİLGİNİZ VARSA 2-3HAFTA İÇİNDE 4K-5K PARA ELDE EDEBİLİRSİNİZ
TABİ BELEŞTEN KAZANDIGINIZ 1K YI DA KAYBEDEBİLİRSİNİZ O YÜZDEN YER VERMEDİM BU KONUDA
Lv5mWG.png

şimdi riski ne bunun be diye soranlar olacak
BİTAY BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞMAKTADIR LAKİN
PAYLAŞTIGI KURUMLAR VE KURULUŞLAR TAMAMEN YASALDIR
EGER ARANAN Bİ SUÇLU İSENİZ BUNU DEVLETLE VEYA AVUKATLARLA PAYLAŞABİLİR
ONUN DIŞINDA HİÇ ŞEKİLDE MADDİ GELİR GÜDEREK
3.TEKİL KİŞİLERE BİLGİLERİNİZİ SATMAZ SIZDIRMAZ
AŞAGIDAKİ AÇIKLAMA BİTAY'A AİTTİR;​
Kod:
Bitay, Kullanıcı tarafından kendisine sunulan belge ve bilgileri ve Platform üzerinde yapılan işlem bilgilerini gizli tutacaktır. Ancak, aşağıdaki hallerde söz konusu bilgi ve belgeler üçüncü kişilerle paylaşılabilir:

MASAK, Savcılık, BDDK, SPK, mahkemeler ve icra daireleri veya başka bir kamu kurumu veya piyasa düzenleyici özerk veya yarı-özerk kurumun Kullanıcı veya Kullanıcının işlemleri veya hesabı hakkında bilgi talep etmesi halinde, söz konusu kurumlarla,

Bitay’ın herhangi bir işlemden şüphelenmesi halinde MASAK, Savcılık veya konu ile ilgili kurumlarla,

Bitay'ın avukatları, muhasebecileri, finans danışmanları, bilgi sistemleri danışmanları gibi hizmet aldığı üçüncü kişilerle,

Bitay'ın birlikte çalıştığı veya Kullanıcının hesabının olduğu Bankalarla,

Bitay'ın yatırım alması veya Bitay hisselerinin bir kısmı veya tamamının üçüncü bir kişi veya kuruluşa satılma ihtimali olması halinde, söz konusu üçüncü kişi veya kuruluş ile bunun danışmanları ile (bunlarla imzalanacak bir gizlilik sözleşmesi çerçevesinde),

Bitay'ın ortak proje ürettiği veya işbirliği yaptığı üçüncü kişilerle (bunlarla imzalanacak bir gizlilik sözleşmesi çerçevesinde),

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,750Konular
3,290,290Mesajlar
324,503Kullanıcılar
Erdo_pxSon Üye
Üst Alt