+25 tr site daha uyarıldı

Crysuder

Bugünkü mesai bitti :D Bu operasyonun devamıdır https://www.spyhackerz.com/forum/threads/41-tr-site-uyarıldı.16084/ http://imerapark.com/spyh.html...

Dostum Html'deki yazılarda uyarı indexi olduğunu belirtmemişsin. Benimde gözümden kaçmış. Daha dikkatli olalım çee

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
tebrikler , arakadaşlar hector hacklememiş sitelere tekrar bakmanızda fayda var, adam .html atmış fark etsinler diye, bugün 4 webmasterden teşekkür pm'si aldım hector sayesinde, açıklarını kapatmalarına yardımcı oldu hector kaç saat uğraştı.

site sahipleri zarar vermediğin için ayrıca teşekkür etti hector bravo sana gerçekten.

Tebrikler tekrar Hector.

da35057fc6.png

tebrikler , arakadaşlar hector hacklememiş sitelere tekrar bakmanızda fayda var, adam .html atmış fark etsinler diye, bugün 4 webmasterden teşekkür pm'si aldım hector sayesinde, açıklarını kapatmalarına yardımcı oldu hector kaç saat uğraştı.

site sahipleri zarar vermediğin için ayrıca teşekkür etti hector bravo sana gerçekten.
Kardeşim instaInst dan acil ulasabilirmisin @c.berke.exe

Adam siteye zarar vermemiş uyarı verip çıkmış vatanı kurtarma çabasına girenler var amk :D eline sağlık kardeşim.

Zaten iki yabancı siteyi brute ile düşürünce vatani kurtarmış oluyorsun :) Trajikomik leymırhaber iyi sıkmış yine. Ama bu yapılan ilk değil... Kimi kötüledilerse zamanında sektörde lider olduğu için oldu. Farz-ı misal Cute, Blackhackerz şimdi de spy ve criminalz.
İzin lafın kısası takmamak lazım

Zaten iki yabancı siteyi brute ile düşürünce vatani kurtarmış oluyorsun :) Trajikomik leymırhaber iyi sıkmış yine. Ama bu yapılan ilk değil... Kimi kötüledilerse zamanında sektörde lider olduğu için oldu. Farz-ı misal Cute, Blackhackerz şimdi de spy ve criminalz.
İzin lafın kısası takmamak lazım
derin nerelerde , yaşıyo mu hala

132,957Konular
3,284,366Mesajlar
318,242Kullanıcılar
kara ejderSon Üye
Üst Alt