KURUCU GEÇEN TELİF SC SATILIKTIR SORUNSUZ STABİL ÇALIŞMAKTADIR Alacak Kişiler Proxy server vs kendinlerine aittir url curl şeklindedir proxysiz çalışmaz Özellikler OTO ŞEKİLDE...

KURUCU GEÇEN TELİF SC SATILIKTIR
SORUNSUZ STABİL ÇALIŞMAKTADIR

Alacak Kişiler Proxy server vs kendinlerine aittir url curl şeklindedir proxysiz çalışmaz
Özellikler OTO ŞEKİLDE GİREN HESABA
2FAKTOR KIRAR
2FAKTOR EKLER (DUO)
SİFRE DEĞİŞTİRİR
MAİL DEĞİŞTİRİR
DUO KEY VE YEDEK KOD VERİR
PP vb

Tema Değişik Script Mevcut

Telegram : @Majuvana

Ekran Alıntısı1.PNGEkran Alıntısı2.PNGEkran Alıntısı 3.PNG

Baba yeter tamam @Elessya.php pub etti scyide stable çalışmadığını hepiniz biliyorsunuz herhalde pğOEQWODĞQOWDĞQW
ben etmedim bunlar kim aq hepsi ssle yapıyo :D bu çocuğu ilk defa görüyom benim işim yok scyi daha satmaya başlamadım proxy server bakıyom ben ya galibada buldum gibi bakalım bulunca başlayacaz inşALLAH adam @Serkancnr 'ın konu yazısına kadar çalmış bunda sc ne arıcak lan laskmdlkmasdasd bu arada nerden elinize geçti hiç bir fikrim yok ama proxy server olmadan çalışmayacak bilginiz olsun

ben etmedim bunlar kim aq hepsi ssle yapıyo :D bu çocuğu ilk defa görüyom benim işim yok scyi daha satmaya başlamadım proxy server bakıyom ben ya galibada buldum gibi bakalım bulunca başlayacaz inşALLAH adam @Serkancnr 'ın konu yazısına kadar çalmış bunda sc ne arıcak lan laskmdlkmasdasd bu arada nerden elinize geçti hiç bir fikrim yok ama proxy server olmadan çalışmayacak bilginiz olsun
bu arada @MortoJose verdiğin emeğe saygı duyuyorum o yüzden beleş millete verip pub etmem bu sc için ne kadar uğraştığını bende biliyorum kimse gelip benden bu scyi bedava alamaz beni karıştırmayın olaya bu sc zaten pub şekilde forumlarda dolaşıyo.

arkadaştaki sc benim sana sattığım unstable sürüm yani sc senden çıkmış.
Çocuğu tanımıyorum bile ki bence bu benden demo istemiş ben atmışım aq yoksa beleş kuzenime bile vermedim 1647120691393.png
bence benden çıkmış sağ solda demo olarak geziyorsa normal arkadaş gezgin bu arada ban yemeyi umursamaz bile sağlam tokat atıcak demo siteden aldığı sslerle bilemem gerçi en son yazıştığımız buymuş

Çocuğu tanımıyorum bile ki bence bu benden demo istemiş ben atmışım aq yoksa beleş kuzenime bile vermedim Ekli dosyayı görüntüle 31273
bence benden çıkmış sağ solda demo olarak geziyorsa normal arkadaş gezgin bu arada ban yemeyi umursamaz bile sağlam tokat atıcak demo siteden aldığı sslerle bilemem gerçi en son yazıştığımız buymuş
üstelik adamdan @MortoJose proxy almışsın la sen demo attıysan eğer ordan geçmiştir eline sc elimde ama olmasına rağmen satmıyorum proxy serversiz bir şeyime yaramıcak çünki ayarlarsam bakalım bişeyler yapacaz çalışmalara başladık

bu arada @MortoJose verdiğin emeğe saygı duyuyorum o yüzden beleş millete verip pub etmem bu sc için ne kadar uğraştığını bende biliyorum kimse gelip benden bu scyi bedava alamaz beni karıştırmayın olaya bu sc zaten pub şekilde forumlarda dolaşıyo.
İstemediğin Kadar Proxy Mevcut Konuştuğun Laflarına Dikkat Et Kimseye Buşekilde Hakaret Etmeye Hakkın Yok

Çocuğu tanımıyorum bile ki bence bu benden demo istemiş ben atmışım aq yoksa beleş kuzenime bile vermedim Ekli dosyayı görüntüle 31273
Evet Ayllar Önce İnsanların Bazı Şeylerde Bazı Konularda Bilgileri Olmaması Normal Sonradan Bilgilenmesi Şuan Bu Yaptığın Şeyin Açıklamasının Olmaması Nedemişler Havlayan Köpekten Korkmayacaksın . İyi Forumlar

Alacak Kişiler Proxy server vs kendinlerine aittir url curl şeklindedir proxysiz çalışmaz
2FAKTOR KIRAR
2FAKTOR EKLER (DUO)
SİFRE DEĞİŞTİRİR
MAİL DEĞİŞTİRİR
PP vb

Ekli dosyayı görüntüle 31262Ekli dosyayı görüntüle 31263Ekli dosyayı görüntüle 31264
V

2FAKTOR KIRAR
2FAKTOR EKLER (DUO)
SİFRE DEĞİŞTİRİR
MAİL DEĞİŞTİRİR
PP vb

Ekli dosyayı görüntüle 31262Ekli dosyayı görüntüle 31263Ekli dosyayı görüntüle 31264
F

2FAKTOR KIRAR
2FAKTOR EKLER (DUO)
SİFRE DEĞİŞTİRİR
MAİL DEĞİŞTİRİR
PP vb

1312

131,691Konular
3,270,373Mesajlar
315,901Kullanıcılar
leandroj12Son Üye
Üst Alt