💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba dostlar yine ben ve yine birlikte kazanabileceğimizi umduğum bir yöntem paylaşacağım. Tekrardan Refli üye olmanızı rica edeceğim çünkü 3 doları alabilmek için Refli üye...
REFSİZ LİNK BUDUR YANLIŞ YAZMIŞIM
İnanmayın şu sitelere yav sonra ağlıyorsunuz
Sağolasın dostumgüzel gerçek siteyse daha güzel senin reften koydalacam kazan diye
Burası dandik bi site değil dostum, scam da olabilir haklısın ama ağlayacak birşey yok ödeme yapmıyorum. 2-3 güne belli olur ne olduğu. Yıllarımı heba etmiyorum sonuçtaİnanmayın şu sitelere yav sonra ağlıyorsunuz
Sağolasın dostum benimde haberim yoktu sayende eksik bilgi vermemiş oldumscam bir site değil ödemelerini yapıyor ama şunu bilmek gerekiyor madencilikte kazandığınız kazanç bonus bir paradır ordan kazandınız parayı çekemezsiniz 10 dolara ulaştınız an bonus parayı hesabınıza çekip o parayla işlem yapmanız gerekiyor 10 doları bir işleme koydunuz ve o işlemden diyelimki 2 dolar kazandınız işte o 2 dolar kazandınız para gerçek hesabınıza yatıyor bu borsa işlerinden anlayan kaldıraç sistemleri grafiklerini vs. biliyorsanız gayet yatırımsız güzel kazançlar elde edebilirsiniz bilmiyorsanızda demo hesabında ve uygulamasında bol bol video var size iyi bir miktar para veriyorlar orada bol bol işlem yapıp olayı az çok öğrenebilirsiniz
Ref ne demek reis
D