30 - 50 - 100TL'ye Forum Sitesi Kuruyoruz...

Merhaba arkadaşlar . Kim istemez ki bir forum siteniz olsun admini siz olun ... Forum XenForo. Onaylı kullanıcı simgesi gibi tam 11 adet eklentisi bulunuyor ve çok zor bulunan...

Merhaba arkadaşlar . Kim istemez ki bir forum siteniz olsun admini siz olun ...

Forum XenForo. Onaylı kullanıcı simgesi gibi tam 11 adet eklentisi bulunuyor ve çok zor bulunan zor indirilien eklentiler . Teması dahil var içinde çıplak forum kurmayacağım . Spy gibi neredeyse eklentileri chat falan kalite. Kimseyi mağdur ediceğimi düşünmüyorum ilk forum kurma hizmetim olucak daha doğrusu . Tüm ayarları bizden gerekirse anlatırız. İletişim için dm atın telefon numarası vericem. Hayırlı alışverişler neler yapıcağımızı orada anlatırım.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba arkadaşlar . Kim istemez ki bir forum siteniz olsun admini siz olun ...

Forum XenForo. Onaylı kullanıcı simgesi gibi tam 11 adet eklentisi bulunuyor ve çok zor bulunan zor indirilien eklentiler . Teması dahil var içinde çıplak forum kurmayacağım . Spy gibi neredeyse eklentileri chat falan kalite. Kimseyi mağdur ediceğimi düşünmüyorum ilk forum kurma hizmetim olucak daha doğrusu . Tüm ayarları bizden gerekirse anlatırız. İletişim için dm atın telefon numarası vericem. Hayırlı alışverişler neler yapıcağımızı orada anlatırım.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,191Konular
3,281,295Mesajlar
318,718Kullanıcılar
bygaraSon Üye
Üst Alt