30 takipçili instagram hesabını kapatamıyorum yardım eden dm

Rating - 0%
Arkadaşlar 30 takipçili instagram hesabını kapatamıyorum yardımcı olucak arkadaşlar dm atabilirmi ? Hesap : dogukanalmdr

Rubin 

Man Down
Rating - 100%
kimsenin hayrına yardımcı olacağını zannetmiyorum umarım şanslısındır da yardımcı olan çıkar.

Rating - 0%
Denedim bir çok method vb. şey denedim ama kapatamadım yanlış anlaşılmasın yardım istedim sadece yaw

Rating - 0%
Yardımcı olunması için hayır kurumu olmasına da gerek yok zaten burası bi forum ve amaç yardımlaşmak :D bunu farkına vardığınızda daha fazla verim alırsınız diye düşünüyorum. İyi forumlar
1 değil 2 değil yüzlerce insan var. Bu hesabı çalar mısın, bunu kapatır mısın diye konu açan,chat e yazan,özelden msj atan hangi biriyle uğraşılır?... Bu forum dediğim gibi hayır kurumu değil verirsin paranı yaptırırsın işini ya da kendin öğrenirsin, ki zaten forumda fazlasıyla kaynak mevcut. Bence sen de "yardımlaşmak" kavramının anlamını iyice araştır.

S

Silinen üye 7004

1 değil 2 değil yüzlerce insan var. Bu hesabı çalar mısın, bunu kapatır mısın diye konu açan,chat e yazan,özelden msj atan hangi biriyle uğraşılır?... Bu forum dediğim gibi hayır kurumu değil verirsin paranı yaptırırsın işini ya da kendin öğrenirsin, ki zaten forumda fazlasıyla kaynak mevcut. Bence sen de "yardımlaşmak" kavramının anlamını iyice araştır.
Veren el alan elden üstündür derler. Herşey para değil saygı kazan para kendisi gelsin adamlar bilgili bu diye iş getirsin oyunun kuralı gayet basit ama mesele oyuncuda bitiyor yinede keyfin bilir bu sadece bi yorum .d

Rating - 0%
Veren el alan elden üstündür derler. Herşey para değil saygı kazan para kendisi gelsin adamlar bilgili bu diye iş getirsin oyunun kuralı gayet basit ama mesele oyuncuda bitiyor yinede keyfin bilir bu sadece bi yorum .d
Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün :D
Kendini kandırıyorsun dostum SANAL da her şey para.Bedava yaptığın hiçbir şeyin sana bir getirisi olmaz.(sanal alem için konuşuyorum)

S

Silinen üye 7004

Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün :D
Kendini kandırıyorsun dostum SANAL da her şey para.Bedava yaptığın hiçbir şeyin sana bir getirisi olmaz.(sanal alem için konuşuyorum)
Kankam bende böyle düşünüyordum 1 yil kadar sadece adimi duyurdum sonra parama baktım . Allah cümlemizi güldürsün inşallah dostum 🙏

131,574Konular
3,269,265Mesajlar
315,438Kullanıcılar
bosha_707Son Üye
Üst Alt