Merhaba SPYHACKERZ Ailesi Bugün Sizlere Türkiyenin Ve Diyer Ülkelerin Katılmakta Olacağı Hack Zeugma Adlı Siber Güvenlik Yarışma İçin Dört Buçuk Ay Var Bunun İçin CTF Bile Kişiler Ben le Beraber Yarışmaya Katılırsa Sevinirim Bu Arada Bu Yarışma Sizin Siber Güvenlik İle Hayatınızı Değiştirecek Nedeni Yarışmaya Sıponsor Baya Şirket Ve Ünüversite Var Yani İlk 50,100,200,250 Kişinin Arasına Girebilirseniz İş Bulma İhtimali Bya Yüksek Benimle Yarışmaya Katılmak İsteyenleri Bekliyorum Ve Bütün Geleceğiniz Buraya Bağlı Oldu İçin Önce Düşünün Derim Size Kalmış Ama Tavsiyem Siber Güvenlik le Uğraşlar Varsa Katılsın
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yarışmaya Katılma Şartları Sadece CTF Bilmeniz Gerekmekte
İlk Okul,Orta Okul,Lise,Ünüversite Mevzunu Olmanız Gerkmez Diplomalı Diplomasız Fark Etmez Sadeçe CTF Bilmeniz Gerkmekte Benimle Yarışmaya Girmke İsteyneler Bana Dm Atması Yetecek Tir
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Başvur İçin Tıklatın Ve Hangi Şireket Ve Ünüversite Lerin Sıponsor Olduğuna Bakın
Yarışmaya Katılma Şartları Sadece CTF Bilmeniz Gerekmekte
İlk Okul,Orta Okul,Lise,Ünüversite Mevzunu Olmanız Gerkmez Diplomalı Diplomasız Fark Etmez Sadeçe CTF Bilmeniz Gerkmekte Benimle Yarışmaya Girmke İsteyneler Bana Dm Atması Yetecek Tir
Başvur İçin Tıklatın Ve Hangi Şireket Ve Ünüversite Lerin Sıponsor Olduğuna Bakın
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl