4 Aylık Netflix Alma Method Koş!!!

METHOD ÇALIŞIYOR KENDİM BULDUM 5 KREDİ ÇOK GÖRMEYİN :) Arkadaşlar konuya geçmeden önce söylüyorum 4 - 6 aylık Netflix hesap almak için 5-10 TL çekecektir. @- Öncelikle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
METHOD ÇALIŞIYOR KENDİM BULDUM 5 KREDİ ÇOK GÖRMEYİN :)

[CHARGE=5]
Arkadaşlar konuya geçmeden önce söylüyorum 4 - 6 aylık Netflix hesap almak için 5-10 TL çekecektir.

@- Öncelikle Fransa VPN bağlanıyorsunuz ardından aliexpress indiriyorsunuz.(verileri temizleyin ) üye oluyorsunuz,
@- Uye olduktan sonra tarayıcıdan gizli sekme ile aynı hesaba giriyorsunuz

@Yeni sekme açıp Google , bonus buddies yazıyoruz siteyi açıp 7-8 Euro kuponu seçiyoruz
@- Kuponu almak için sizden 1 davet isteyecektir paylaşma linkini kopyalayın ve tarayıcı mobil veri ile gizli sekmeden üye olup yardım edin kendinize
@- Asıl hesabımıza (uygulamaya) dönüyoruz ve kuponu almak için bizden kart isteyecek kartı girin 8 TL çekecek güvenlik çin ardından geri size iade edecektir.

@- kuponu aldığımızı varsayıyorum ve aliexpress arama bölümüne Netflix yazıp bir mağazadan kupon indirimi ile 4-6 aylık üyelik Netflix i 5-10 TL alabilirsiniz
@- Uyguna bulduğunuz hesabı satın alıyorsunuz adresi sallayın farketmez aldıktan sonra 1-2 gün içinde size aliexpress üzerinden mesaj atarak hesabi veriyor ve kullanıyorsunuz şimdiden kolay gelsin

Not: Aliexpress Netflix ararken önceden sipariş vermiş ve puanlı mağazadan alınız.
[/CHARGE]

BY ~ J4XY İyi Forumlar..!

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,468Konular
3,281,261Mesajlar
317,608Kullanıcılar
quadroselvaSon Üye
Üst Alt