403 forbidden by pass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

Hacker047

Başka timler için site hackle işin düşünce buraya gel. Madem o kadar biliyorsun git kendi sitende sor.

A

Adbes

.htaccess silersen giremezsin Kenan abi o .htaccess onun dizinlerini görmen için ayarlı büyük ihtimal isimtescil yada litespeed bir server cevabı veririrm ama başka bir grup için site hackliyorsan olmaz.

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
@abdestr kardeşimin dediklerine tümüyle katılıyorum. Zone-h den Spyhackerz.com için hiç zone aldın mı? Afedersiniz de prezervatif mi bu? Kullan at misali. Buradaki tecrübeli arkadaşların bilgilerinden yararlanacaksın, gidip başka isme zone alacaksın. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte canım.

K

KuRaLsZ

@abdestr kardeşimin dediklerine tümüyle katılıyorum. Zone-h den Spyhackerz.com için hiç zone aldın mı? Afedersiniz de prezervatif mi bu? Kullan at misali. Buradaki tecrübeli arkadaşların bilgilerinden yararlanacaksın, gidip başka isme zone alacaksın. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte canım.
Neden prezervatif kardeş peçete sepak değil millete hep kötü ordeksiniz mk

Saka saka :D :D

H

Hacker047

Arkadaş önceden twe'in bastığı siteleri ve benim bastığım siteleri önce başka bir site adına hackliyordu uyardım. Daha sonra ara verdi sanırım şimdi ise bu fotoğraftaki site için hackliyor. Bana da spyhackerz i tanımak istiyorum dedi. Bende tanımaya gerek yok kim olduğumuz belli eğer sen yine başka siteler için çalışacaksan gelme dedim. Şimdi de işi düşmüş yardım istiyor aklınca. Gereği en kısa sürede yapılacak zaten merak etmeyin
1NA1kb.png

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
Arkadaşımız örnek ve delillerle durumu çok güzel izah etmiş. Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,458Konular
3,268,378Mesajlar
315,186Kullanıcılar
shandianaSon Üye
Üst Alt