Method txt içinde fix yemeden kullanın.
Ekli dosyalar
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Method txt içinde fix yemeden kullanın.
eski bir dostan aldım.kimden satin aldin?
denendi mi pekieski bir dostan aldım.
onu nasıl yapacagım ılk defa paylaşım yapıyorumve yorum + like atmayi katin yoksa cok fazla etkilesim almaz @Dany.
evet bizzat kendim denedim anlatımı ben yaptım arkadaş sadece mailleri soyledi.denendi mi peki
düzenle de sadece like atanlarin gormesini istiyorsan kalpe tikla ve icerisine yaz yazini veya yorumla gormelerini istiyorsan en üstten 3uncusune yani answers the thread yazana tikla ve icerisine yazini yazonu nasıl yapacagım ılk defa paylaşım yapıyorum
en son ne zaman denedin ve kac takipcidievet bizzat kendim denedim anlatımı ben yaptım arkadaş sadece mailleri soyledi.
1 hafta once denedım takıpcı 13 k arası bıseydı pek hatırlamıyorumen son ne zaman denedin ve kac takipcidi
DSHFASDHSHDFHASDFASDF"16 tane intihar , 10 taklit, 12 tane 13 yaş form , 3 tane cinsellik
bide hesaba biraz spam basın."
Bre yarram, zaten bunları yapsam hesap uçacak, 41'e ne gerek var o zaman?
haklı isyan POASFGPSAPJGOASPJGP"16 tane intihar , 10 taklit, 12 tane 13 yaş form , 3 tane cinsellik
fix yemiştir zaten method o kadar kişiye paylaştım hem garanti olsun diye yazdım onları .d"16 tane intihar , 10 taklit, 12 tane 13 yaş form , 3 tane cinsellik
41 fix yemezkifix yemiştir zaten method o kadar kişiye paylaştım hem garanti olsun diye yazdım onları .d
o kadar kişide var method 100 e ulaşmıştır diye düşünüyorum.41 fix yemezki