Aktif ülke ve her saate vurduk ama uçmuyor birkaç gündür hesaplar kapatan oldumu 41 ile ?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Aktif ülke ve her saate vurduk ama uçmuyor birkaç gündür hesaplar kapatan oldumu 41 ile ?
şuan kimsenin kapatamadığına adım gibi eminim kapatabilen method satıyorum desen varsa net tokatçıdırAktif ülke ve her saate vurduk ama uçmuyor birkaç gündür hesaplar kapatan oldumu 41 ile ?
asljdjhaoısAktif ülke ve her saate vurduk ama uçmuyor birkaç gündür hesaplar kapatan oldumu 41 ile ?
ama dönem dönem böyle olabiliyor düzeleceğine inanıyorum. Cünkü AB yasalarına göre her sosyal mecra taklit edilen hesapları kapatması için mecralara hukuk uygular ve yapmak zorundadırlar. düzelirse form girdiğniz shop sağlm olan hesaplar kapanacaktrAktif ülke ve her saate vurduk ama uçmuyor birkaç gündür hesaplar kapatan oldumu 41 ile ?
Dostum orjinal kimlik yapıp vuruyorum şuan gerçekten formda sıkıntı var 3 tane vuruyorum 1 i uçuyorHerkese merhaba arkadaşlar 41 formu fix değil sadece shopunuzu sağlam yapın boktan shoplu hesapları kapatmıyorlar bugun 3 tane kapattım 10 hesaptan shopunuzu birebir gerçekçi yapın benden demesio kimlikteki foto bile o hesaptaki kişiye benzemeli şart
orjinal kimlik attım ama halen tık yok usta dediğim gibi sorun varHerkese merhaba arkadaşlar 41 formu fix değil sadece shopunuzu sağlam yapın boktan shoplu hesapları kapatmıyorlar bugun 3 tane kapattım 10 hesaptan shopunuzu birebir gerçekçi yapın benden demesio kimlikteki foto bile o hesaptaki kişiye benzemeli şart
Dostum seninle nereden iletişim kurabilirimHerkese merhaba arkadaşlar 41 formu fix değil sadece shopunuzu sağlam yapın boktan shoplu hesapları kapatmıyorlar bugun 3 tane kapattım 10 hesaptan shopunuzu birebir gerçekçi yapın benden demesio kimlikteki foto bile o hesaptaki kişiye benzemeli şart
LookAktif ülke ve her saate vurduk ama uçmuyor birkaç gündür hesaplar kapatan oldumu 41 ile ?