-
Wetehan Lewis
Wetehan Lewis
Elimde 12k 4l Instagram hesabı vardır 100k altı takas kabul etmiyorum hesap 2012 kurulum nick : ysev
Elimde 12k 4l Instagram hesabı vardır 100k altı takas kabul etmiyorum hesap 2012 kurulum nick : ysev
Ne diyorsunuz siz ya maks fiyatı 175 TL geçen bir çocuk satıyordu buradaElimde 12k 4l Instagram hesabı vardır 100k altı takas kabul etmiyorum hesap 2012 kurulum nick : ysev
Dostum 4 l bir hesaptan bahsettiğine emin misin karıştırıyorsun büyük ihtimalle hesapları şaka yapıyorsan komik yapmıyorsan daha komikNe diyorsunuz siz ya maks fiyatı 175 TL geçen bir çocuk satıyordu burada
4 haneli değil mi ?Dostum 4 l bir hesaptan bahsettiğine emin misin karıştırıyorsun büyük ihtimalle hesapları şaka yapıyorsan komik yapmıyorsan daha komik
0 bir mail açarsanız adınıza kurucu geçip mail ile salabilirimkurucu var mı
Kaç senedir şu piyasadayim vurduğum hesapların haddi hesabı yok bilmeyen 3,4 kişi geliyor gecenin bi yarısı deli oluyorum4l fiyatı Max 250 kanka ne 100ksından bahsediyorsun sen?
olm piyasa değişti aqKaç senedir şu piyasadayim vurduğum hesapların haddi hesabı yok bilmeyen 3,4 kişi geliyor gecenin bi yarısı deli oluyorum
İnsta salElimde 12k 4l Instagram hesabı vardır 100k altı takas kabul etmiyorum hesap 2012 kurulum nick : ysev
@wetehanwashere @moriel262kİnsta sal
QĞWPOEÜQWĞOEQWÜĞEOÜ aptal diyen mala bak gerizekalı çocuk 4l ne demek biliyormusun andaval4 haneli değil 2 haneli aptallar okudugunuzu anlamiyorsunuz instagram.com/4l bunu diyor