63 Yaşındaki Kadın, Mürekkep Balığından Hamile Kaldı! (1 Viewer)

Joined
Jun 6, 2018
Credits
2,221
Rating - 0%
Çok Komik ve Bi okadarda Dikkat Edilmesi Gereken Bir Olay :D
Mürekkep balıkları gerçekten ilginç yaratıklar. 3 kalpleri olması, kendini savunmak için mürekkep fırlatabilmesi ve 13 metreye kadar uzanabilen devasa boyutlarıyla incelenmeyi hak eden deniz canlılarından. Tabii ki her canlı gibi bu balıkların da bir şekilde çoğalmaları gerekiyor.

Birçok deniz canlısına benzer şekilde mürekkep balıkları da spermatoforunu (spermleri taşıyan bir nevi kapsül) dişiye bırakıyor ve dişi hazır olduğundan yüzlerce farklı yavru doğuruyor. Buraya kadar her şey normal. Hikayenin ilginçleştiği yer ise bir bu mürekkep balığının bunu bir dişiye yapmak yerine, kendisini yemeye çalışan bir kadını tercih etmesi oldu.

uu3mpyalucj.jpg

Güney Kore'de yaşayan 63 yaşındaki kadın, akşam yemeğinde mürekkep balığı yemeği tercih etmişti. Bir süre sonra lokmalarını çiğnemeye devam ederken dilinde ani ve şiddetli bir ağrı hissetti. Hemen yemeği bırakan kadın, tıbbi yardım için hastaneye gitti.

Burada acı gerçek ortaya çıktı: Balık bütün spermlerini kadının diline enjekte etmişti! Journal of Parasitology'nin haberine göre doktorlar 12 adet küçük ve böceği andıran spermataforu, dili adeta 'hamile kalan' kadından başarıyla çıkardılar.:)

Konu WepTeknodan Alınmıştır.
-------
Yanlış Eksik Olan Biyer Varsa Yorum Kısmına Ne yapcağınızı Biliyonuz.
İyi Günler..:)
 

Users who are viewing this thread

Top