Coinli 80 coin hediyeli soru

SpyCoin istenen konu
Rating - 0%
Şimdi kankalar benim malumunuz bi kız var oluru var gibi tabi şimdilik takipleşmiyoruz ama ablamla arası çok çok iyi geçenlerde instada ablamla beraber çekinip story attık tabi görmüş durumu anneside ertesi sabah o kadar story attım kendi resmim olan durumu harici hiçbirisini görmemiş bunlar analı kızlı haberlesiyorlar mı yoksa bana mı öyle geliyor 😀

Dipnot: samimi ilgilenen kankama 100 coin bile verebilirim,önemli olan samimi soru cevap kısmı 😊

Jaxy

Mr. Jaxy
Rating - 0%
Analı kızlı seni sikmeye hazırlanıyorlar 😊

Müslüm

SOYTARI
https://www.instagram.com/muslumbusiness/
Rating - 100%
Şimdi kankalar benim malumunuz bi kız var oluru var gibi tabi şimdilik takipleşmiyoruz ama ablamla arası çok çok iyi geçenlerde instada ablamla beraber çekinip story attık tabi görmüş durumu anneside ertesi sabah o kadar story attım kendi resmim olan durumu harici hiçbirisini görmemiş bunlar analı kızlı haberlesiyorlar mı yoksa bana mı öyle geliyor 😀

Dipnot: samimi ilgilenen kankama 100 coin bile verebilirim,önemli olan samimi soru cevap kısmı 😊
Hgahsh

Rating - 0%

Knk eğer öyle bir durum varsa kız annesiyle samimiyse hayırlı olsun diyebiliriz şimdiden ha eğer samimi değillerse annesinin telefonu kızın elinde olabilir

Rating - 0%
Knk eğer öyle bir durum varsa kız annesiyle samimiyse hayırlı olsun diyebiliriz şimdiden ha eğer samimi değillerse annesinin telefonu kızın elinde olabilir
Evet kanka çünkü annesi son zamanlarda sanırsam meşgul olduğu için instagram girmiyordu geçen bi resim çekindim ablamla beraber , kız zaten ablamla çok çok ilgili storyi görmüş ertesi sabahta annesi görmüş sonra her attigim durumu görmüş annesi kız bu arada şehit dışında yurtta kalıyor

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
80 coinimi istiyorum ben bildim xd

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
80 coinimi istiyorum ben bildim xd

131,558Konular
3,269,176Mesajlar