-
LordSinyor
Enes 22
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

Eline sağlık kardeşimhesabın yeni adı lordx8k
client derken neyi nezerde tutuyorsunuz anlamadim kardesim ne ise yariyor clienti@Cihan ın yaptığı siteyle ve Sm becerim ile Düşürdüm hesabı. Sm ile karşıaya giden kodu istedim verdi sonra Hesaba ellemeyin felan dedim hesaba girip facemi ekledim, e posta değiştim. kadın şifre değişti ama face olduğu için direk giriyordum. Hesabı sildim açtım kurucuyada geçtim artık alamaz kadın .d
Ve hesapta baya client var kadın önceden baya cllienrt yapmış sağolsun![]()
Adamın hevesini kırmasana kekeOlum ilk defamı hesap vurdun aq bune dünden beri 9374 kere chatte söyledin bide konusunu açmışsın 8k da bişey olsa..
gecen gun bende buna benzer 6k vurmustum
Fake yada yarrak kadar buyutmussun yazı fontunu ama fake büyük ihtimalle
Jdkdkdkdkdkdkdkdk 86k kurucu düştü dün amkOlum ilk defamı hesap vurdun aq bune dünden beri 9374 kere chatte söyledin bide konusunu açmışsın 8k da bişey olsa..
EyvallahEline sağlık kardeşim
Knk 8 ksından değil zaten hesap 2014 kurulu ve client olduğu içinOlum ilk defamı hesap vurdun aq bune dünden beri 9374 kere chatte söyledin bide konusunu açmışsın 8k da bişey olsa..
Client hesap ile pasif kullanıcı adlarını alabiliyorsun mavi tik alabiiliyorsun kendine veya başkasına. Adminlerle konuşabiliyonclient derken neyi nezerde tutuyorsunuz anlamadim kardesim ne ise yariyor clienti
İyigecen gun bende buna benzer 6k vurmustum
Fake derken? istersen sana ig den kadınla konuşma ss lerimizi atıyımBubya
Fake yada **Küfürbaz** kadar buyutmussun yazı fontunu ama fake büyük ihtimalle
Bizde onlar düşmedi daha ama düşerse efso olurJdkdkdkdkdkdkdkdk 86k kurucu düştü dün amk

Eyvallahelinize sağlık
Eyvallaheline sağlık