Coinli 96k ve 4x10k vurduğum method

Olay çok basit Türkiye de nasıl milleti takipçi atma çocuklara yardım bağış vesayre gibi kandırıyorlarsa bunda da aynısı geçerli 2 buçuk hafta önce ncc personel fan...

SpyCoin istenen konu
[CHARGE=10][/CHARGE]Olay çok basit Türkiye de nasıl milleti takipçi atma çocuklara yardım bağış vesayre gibi kandırıyorlarsa bunda da aynısı geçerli 2 buçuk hafta önce ncc personel fan sayfalarından birine girdim bizdeki jöh pöh gibi birşey herhalde ardından sadece dm kutusundakilere Ncc ye katılmak veya mavi tik hizmeti verdiğimi anlattım ardından numaralarını alıp WhatsApp üzerinden siteyi attım Hintli oldukları için çok kolay bir şekilde yediler ancak bunu kendinize göre şekillendirip atabilirsiniz sitenizi Instagram üzerinden atmanızı önermem iyi formlar IMG_20220305_020432.jpg

-=Stripped Content=-Olay çok basit Türkiye de nasıl milleti takipçi atma çocuklara yardım bağış vesayre gibi kandırıyorlarsa bunda da aynısı geçerli 2 buçuk hafta önce ncc personel fan sayfalarından birine girdim bizdeki jöh pöh gibi birşey herhalde ardından sadece dm kutusundakilere Ncc ye katılmak veya mavi tik hizmeti verdiğimi anlattım ardından numaralarını alıp WhatsApp üzerinden siteyi attım Hintli oldukları için çok kolay bir şekilde yediler ancak bunu kendinize göre şekillendirip atabilirsiniz sitenizi Instagram üzerinden atmanızı önermem iyi formlar Ekli dosyayı görüntüle 30820

-=Stripped Content=-Olay çok basit Türkiye de nasıl milleti takipçi atma çocuklara yardım bağış vesayre gibi kandırıyorlarsa bunda da aynısı geçerli 2 buçuk hafta önce ncc personel fan sayfalarından birine girdim bizdeki jöh pöh gibi birşey herhalde ardından sadece dm kutusundakilere Ncc ye katılmak veya mavi tik hizmeti verdiğimi anlattım ardından numaralarını alıp WhatsApp üzerinden siteyi attım Hintli oldukları için çok kolay bir şekilde yediler ancak bunu kendinize göre şekillendirip atabilirsiniz sitenizi Instagram üzerinden atmanızı önermem iyi formlar Ekli dosyayı görüntüle 30820
10 Coin Feda Olsun 😹

131,767Konular
3,271,175Mesajlar
316,132Kullanıcılar
dasdad132312Son Üye
Üst Alt