Coinli Abaza Avı İle Haftada 1k ✅❤ EN İYİ TAKTİK BENDE YALAN YOK ;)

Merhaba Forumda Bu Konu ile İlgili Bir Kaç Post Gördüm Ve Bende Bu Zamana Kadar Kullandığım Ve En Çok İşe Yarar Gördüğüm Taktiği Paylaşmaya Karar Verdim Yorum & Beğeni & 4 coin...

SpyCoin istenen konu
Merhaba Forumda Bu Konu ile İlgili Bir Kaç Post Gördüm Ve Bende Bu Zamana Kadar Kullandığım Ve En Çok İşe Yarar Gördüğüm Taktiği Paylaşmaya Karar Verdim Yorum & Beğeni & 4 coin vererek konuyu açabilirsiniz pişman olmayacaksiniz :)

Önerim Facebook&İnstagram dır bir fake kız hesabi açiyoruz ve sağlam bir kaynaktan fake oldugu belli olmayan ve foto videolari bulunan +18 içerikleri buluyoruz ifşa sayfalarina bakabilirsiniz ve şunu soyliyim kiz erkek olmaniz fark etmiyor fake erkek hesabi ilede erkekleri dolandirabilirsiniz herneyse konumuza dönelim instagram hesabi açtiysaniz 3 4 post ve hikaye atip abaza dayilarin oldugu postlarin altina profilim şöyle böyle diyerek dikkat çekici yorumlar atin facebook kullaniyorsaniz 3 4 post atip tanışma gruplarina giriniz ama paylaştığınız kiz fotolari +18 olup ama 18 üstü gostermeyen kizlar olsun daha iyi oluyor ve dayilari bekliyoruz foto ve video atarak sevgili veya arkadas olunuz 1 hafta sonra numarasi vb. Var ise ben -18 im tacizden seni şikayet ederim vb. Diyerek tehdit edin ve para isteyin veya avukatim diyerek tacizden tehdit edin ve parasini alin bu şekilde haftada 1k civari kaldiriyorum

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba Forumda Bu Konu ile İlgili Bir Kaç Post Gördüm Ve Bende Bu Zamana Kadar Kullandığım Ve En Çok İşe Yarar Gördüğüm Taktiği Paylaşmaya Karar Verdim Yorum & Beğeni & 4 coin vererek konuyu açabilirsiniz pişman olmayacaksiniz :)

-=Stripped Content=-
vay be gar,banın güzü gülürmü eski çarda coin kaynıyo bunda 0 .d

133,177Konular
3,281,260Mesajlar
318,692Kullanıcılar
ziesSon Üye
Üst Alt