arkadaslar chet sıtelerınden yuruyorum vıdeo olsun ses olsun hersey var ama vıdeoda gosterdıgım hareketı yap dıyorlar bunu nasıl halledebılırım
denedım amk yemıyor vıdeo oldunu soyluyor bazı yavsaklar gunluk 400 450 kazanayorum ama yetmıyorPara ver yapayım de kanka![]()
banada nasıl ve nereden yaptıgını ogretır mısın ogrencıyım cebıme 2 3 kurus gırsın lutfendenedım amk yemıyor vıdeo oldunu soyluyor bazı yavsaklar gunluk 400 450 kazanayorum ama yetmıyor
kanka soylersem taktigini atar mısın 3-5 şeylerdenedım amk yemıyor vıdeo oldunu soyluyor bazı yavsaklar gunluk 400 450 kazanayorum ama yetmıyor
ıse yararsa tatık atarımkanka soylersem taktigini atar mısın 3-5 şeyler![]()
işe yarayıp atmazsan kanka ?ıse yararsa tatık atarım
chet sıtelerınden yuru amk bınlercesı gelıyorbanada nasıl ve nereden yaptıgını ogretır mısın ogrencıyım cebıme 2 3 kurus gırsın lutfen
sen bılırsın ne dıyım yanı ılla taktını bılen bırı atarişe yarayıp atmazsan kanka ?![]()
o ugrastırıcı ya hem vıdeo var elımde gormeden para atmıyorlarinstagramdan fake kadın hesabı yap , arkadaşlık sayfalarına gir yorum yaz illa abazalar takip atar ordanda kolay düşürebilirsin
kanka baya uğraşırsan olur mesela ben tek bir abazadan 30 k vurucam yarıno ugrastırıcı ya hem vıdeo var elımde gormeden para atmıyorlar
oha kankakanka baya uğraşırsan olur mesela ben tek bir abazadan 30 k vurucam yarın
adam atıcak gibi duruyor tek bir adamdan baya sağlam tokat atıcam inşallahoha kanka![]()
adam atıcak gibi duruyor tek bir adamdan baya sağlam tokat atıcam inşallah
abaza senı sıkecegıne sen onu sıkıcenkanka baya uğraşırsan olur mesela ben tek bir abazadan 30 k vurucam yarın
ıban var yuzde50 yardımcı olurumtek sıkıntı şu papara kartım falan yok ona attırıcaktm normalde
bıde bana taktık verıcen ucretle30k çok büyük meblağ helal olsun valla dikkat ette başına bela alma bi ben abaza dayıları düşüremedim yav millete para atsınlar banada **Küfürbaz** rresmiaahahahaha
dayı avı işlerinde ortak olmak isteyen varsa beklerim dostlar
bıde bana taktık verıcen ucretle![]()
30 k paramı ya mıllet nelerı kaldırıyor bız zamanında neler yedık kaporadankanka tek seferde 30 k kaldırmak gerçekten büyük meblağ![]()
amına koyarlar haberin olsun. Evet herif tanımadığı insanlara para atıyor yanlış ama büyük meblağlar kaptırırsa dava açar.adam atıcak gibi duruyor tek bir adamdan baya sağlam tokat atıcam inşallah
varım kankadayı avı işlerinde ortak olmak isteyen varsa beklerim dostlar