Abaza Tokatlayarak Para Kazanma

Selam arkadaşlar abaza tokatlıyarak güzel para kazanan arkadaşlar olduğunu gördüm bende yapmak istiyorum ama yakalanma olasılığı olabileceğinden dolayı yapmaya korkuyorum daha...

Selam arkadaşlar abaza tokatlıyarak güzel para kazanan arkadaşlar olduğunu gördüm bende yapmak istiyorum ama yakalanma olasılığı olabileceğinden dolayı yapmaya korkuyorum daha önce yapanlar bilgilendirebilirmi para transferi nasıl yapıcam ve gizliliği nasıl sağlıyacağım

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selam arkadaşlar abaza tokatlıyarak güzel para kazanan arkadaşlar olduğunu gördüm bende yapmak istiyorum ama yakalanma olasılığı olabileceğinden dolayı yapmaya korkuyorum daha önce yapanlar bilgilendirebilirmi para transferi nasıl yapıcam ve gizliliği nasıl sağlıyacağım
[CHARGE=10]dostum yakınlardan paparasını iste durumuna göre birşeyler dersin arkadaş para yollucak benim kart onay almadı falan gibi[/CHARGE]

Açık konuşmak gerekirse ben direk papara veya ininal üzerinden hallediyorum ikiside benim üstüme açık kartlar bu zamana kadar hakkımda açılan ihbar yok.

Açık konuşmak gerekirse ben direk papara veya ininal üzerinden hallediyorum ikiside benim üstüme açık kartlar bu zamana kadar hakkımda açılan ihbar yok.
Aga şimdi kendi hesabımı kullanırsam ihbar yerim yeni kart açıyım diyorum tc kimlik istiyor orada takılıyorum işte orasını kimlik doğrulamasını nasıl atlıyabilirim

Aga şimdi kendi hesabımı kullanırsam ihbar yerim yeni kart açıyım diyorum tc **yasak-içerik** istiyor orada takılıyorum işte orasını **yasak-içerik** doğrulamasını nasıl atlıyabilirim
Hocam özelden mesaj atmışsınız ancak ne yazık ki yanıt vermeye çalıştığımda yetkimin olmadığını söylüyor. Discord üzerinden ulaşabilirsin s l u f z y#3332

131,931Konular
3,272,781Mesajlar
316,587Kullanıcılar
juanpereqSon Üye
Üst Alt