Acil Yardım Ölüm Kalım Meselesi !! (1 Viewer)

Arkadaşlar ben bu foruma spy e maili alabilmek için gelmiştim . Foruma bağımlı oldum oralar çok ayrı mevzu fakat şimdi aklıma geliyo neden üye olduğum bir aralar yanlış...

Arkadaşlar ben bu foruma spy e maili alabilmek için gelmiştim . Foruma bağımlı oldum oralar çok ayrı mevzu fakat şimdi aklıma geliyo neden üye olduğum bir aralar yanlış hatırlamıyorsam spyhackerz.com uzantılı e-mail alma tekniği vardı aranızda bilen eden varmı yardımcı olursanız coin veririm teşekkürler .

@Al Simmons satıyordu sanırım zamanında, yada @Mectruy beya eski bir owner di. Spy eski domaini com du o boşa çıkınca oyle bir karar alınmıştı 10 yıllık dı.

Satmadım diyorum bilgim yok. :D
Abi sen neden benim kendi yazdığım konuyu siliyorsun ben şimdi bir daha nasıl yazıcam aynısını çevirisini bile kendim yaptım mesajla bile ulaşamıyoruz sana nasıl iletişim halinde kalacağız konuyu kaldırıp gidiyorsun olur mu böyle . Konuyu lütfen geri yayına koyarmısın abi bana ait konu

Abi sen neden benim kendi yazdığım konuyu siliyorsun ben şimdi bir daha nasıl yazıcam aynısını çevirisini bile kendim yaptım mesajla bile ulaşamıyoruz sana nasıl iletişim halinde kalacağız konuyu kaldırıp gidiyorsun olur mu böyle . Konuyu lütfen geri yayına koyarmısın abi bana ait konu

Düzeltildi.

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,338Konular
3,281,209Mesajlar
320,344Kullanıcılar
trodanzaSon Üye
Üst Alt