Adminler hakkında şikâyet (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.
Joined
Oct 31, 2020
Credits
12,901
Rating - 100%
Adminler son zamanlarda baya ilgisiz davranmaya başladı. Yardımlara cevap vermeme onun yerine chat'te sohbet etmeye başladı.
bu konu dün açılmış ve dünden beri adminlerin hiçbirisi cevap bile vermemiş.
Benim özel olarak da adminler ile ilgili şikayetim de var. Zns'e birisini şikayet edip ne ceza alacağını sordum ve bana soylemesini istedim. bana kafana takma dedi ve 1 aydır halen bir cevap vermedi.
Bu kadar adminin toplu işi olamaz diye düşünüyorum. Eski adminler daha iyiydi. ADMİN KADROSU BENCE DERHAL DEĞİŞTİRİLMELİ.
UMARIM BU DEDİKLERİM YÜZÜNDEN BAN YEMEM. NASIL OLSA +100K KULLANICISI OLAN BİR FORUMDAYIZ.
@Mectruy @RaT @desorer @Kudret Peker
 

Kare 

Kare Kurt
Joined
Jun 27, 2017
Credits
167
Rating - 0%
Merhaba, evet çoğu adminin şu an topluca işi var ve tek ben müsaitim. Ben de tek başıma gelen bütün raporlar ile ilgilenmekteyim zaten.
Bilip bilmeden adminler ilgilenmiyor diye yazman beni kırdı açıkçası çee çünkü her gün yüzlerce raporla tek başıma ilgileniyorum diğer adminlerin işleri var.
Bu tarz konuları ve şikayetlerinizi konu açtıktan sonra bana raporlarsanız zaten ilgilenirim bu rapor özelliği boşuna yok. Tek tek bütün konulara bakamam ben moderatör değilim dediğim gibi ben yöneticiyim. Zns hakkında bir şey diyemeyeceğim o konuda yapabileceğim bir şey yok kendisi zaten adminliği bıraktı.
Eski adminler daha iyiydi diyorsun ancak eğer birileri zaten hâlâ admin değilse görevini yapmadığı için admin değildir durduk yere kimseyi yönetime alıp çıkarmıyoruz.
Merak etme tabii ki yönetimden memnun olmadığın bir şeyi dile getirdiğin için forumdan ban yemeyeceksin, biz o tarz forumlardan değiliz.
Sadece şu an bir kaç yöneticimizin işleri var ve ilgilenemiyorlar bu nedenle ben ve moderatörlerimiz bakmak zorunda kalıyoruz haliyle her şeye de yetişebilmemiz mümkün değil. Merak etmeyin kısa süre içerisinde eski hâle dönecektir.
 
N

Nobody

Yetkili arkadaşların bazılarında admin panel yetkisi olmadığı için konuda bahsettiğin gibi coin olaylarına müdahale edemiyorlar ama mutlaka bana ve mectruya özel olarak bildiriyorlar. Ben şu sıralar forumla ilgilenemediğim için bazı aksaklıklar oldu fakat bunlar çözülemeyecek şeyler değil. ZNS olayına gelecek olursak yönetici verdiği cezayı sana söylemek zorunda değil tamamen kendi tercihi, saygı duymak düşer sana.

Yöneticilere bazı yetkilendirmeler yapılacak bizim yokluğumuzda aksama olmaması için.
 

Ethereum 

Ethereum
Joined
Sep 12, 2020
Credits
41,291
Rating - 100%
Nobody Abim Konuşmuş Bize Pek Laf Etmek DÜŞMEZ Lakin Daha Admin bilgisi olmadan gelip konu açıyorsunuz yerli yersiz kimse sen dedin diye hizmetçi değil burda sabahtan akşama kadar 1000 tane konu düzenliyoruz taglardan , nereye açıldığına kadar gelip görsen sende bu lafları dersin yargılamadan önce epmati kurmayı öğren.
 
  • Like
Reactions: Zns
Joined
Sep 23, 2020
Credits
28,247
Rating - 0%
Forum içi coin transferlerini yapamadığımız için üzgünüz, bu tür transfer konularını yapabilmemiz sınırlı.
Fakat Üst Yönetim her zaman forumun Coin Transfer & Raporlamaları ile tam zamanlı olarak ilgileniyor.
Arada gecikmeler olabilir, bazı adminlerimiz aktif olmadığı için kısa bir gecikme süresi olabilir.
Burada dediğin gibi bir durum yok, Üst Düzey yöneticiler her zaman forum ile ilgi ve alaka içerisinde.
Coin transferi konuları her zaman inceleniyor ve gönderiliyor, yaşadığın gecikme için de üzgünüz.

Kısaca forum yönetimi her zaman raporlara ve konulara göz atıyor, coin transferi konuları günde yüzlerce açılıyor.
Bu yüzden şöyle bir ek'de mevcut: Coin transferi için "Charge" etiketi açtığınızda miktar olarak +1000 üstü girdiğinizde transfer olmayabiliyor.
Dikkat etmeniz gereken durum burada, coin miktarınızı 1.000 üstü ayrıştırarak atmanız, bu size kolaylık sağlar.

Bunların dışında dediğin "Adminler Chatte Aktif" sözleri gerçeği yansıtmıyor. @Kudret Peker Adminimiz Chatte oluşan raporlara anında dönüş yaparak raporları inceliyor, bu raporlanan konular için de geçerli. Bunu böyle anlattım çünkü Adminlerin gayretini bilmeden aldığın tavır hoş değil.

Ek olarak: bana PM göndererek SHT üst düzey Yöneticilerine coin transferi hakkında konu bağlantısını iletmemi isteyebilirsiniz.
 
  • Like
Reactions: Zns
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top