Adminler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rus 

seclusion
Rating - 100%
bana karşı öyle bi davranış sergileyen bi admin veya mod olmadı ama kanıtlanırsa öyle olduğu bi şekilde cezasını verir nob uyarı verir birşeyler yapar
Foruma geldiğim günden beri zaten beni seven birisi yok, herkes üzerime yürüyor o yüzden alışığım bu tarz durumlara ama bu kadarı fazla.

rus 

seclusion
Rating - 100%
NPVo6H.gif

adam admin değil ki co AMINA KOYAYIM CO CO CO CO
Yav o zaman gelip bana yetkim yok desin belki bilmiyorum amk ?

Rating - 95.8%
Öncelikle şunu iyi anlamamız gerekir, forum admini herkes değil, x0x0 , castiel , Al simmons bu üç admin ağırlıklı olarak ilgilenir diğer geri kalan yöneticiler olayın stratejik yönünde görev alır yani forum içi sorunlarınız ile ilgilenmezler, x0x0'nun sorununa emoji atmasını yanlış anlama ve chatten yardım isteme doğrudan DM gönder kendisine, chat zaten ciddiyetsiz bir ortam DM atmayı dene ve sorunların ile ilgileneceklerini göreceksin.

rus 

seclusion
Rating - 100%
Öncelikle şunu iyi anlamamız gerekir, forum admini herkes değil, x0x0 , castiel , Al simmons bu üç admin ağırlıklı olarak ilgilenir diğer geri kalan yöneticiler olayın stratejik yönünde görev alır yani forum içi sorunlarınız ile ilgilenmezler, x0x0'nun sorununa emoji atmasını yanlış anlama ve chatten yardım isteme doğrudan DM gönder kendisine, chat zaten ciddiyetsiz bir ortam DM atmayı dene ve sorunların ile ilgileneceklerini göreceksin.
Dm olarak yazmamış olmam diyelim ki benim hatam, adam neden bana bunu belirtmiyor ? takmıyor beni
Adamın konuda yaptığı yorumlara bakar mısın,

rus 

seclusion
Rating - 100%
Adam küfür ediyor ama admin olduğu için banlanmıyor, ben küfür ediyorum direkt banlanıyorum.

Rating - 95.8%
Chat banı ban sayılmaz sadece geçici süreliğine kargaşayı engellemek için uygulanır, konuyu baştan sona okudum inan bana çok gereksiz ajite ediyorsun şuanda, burada kaç tane admin sana cevap veriyor birşeyleri anlatmaya çalışıyor farkındamısın bilmiyorum ama başka bir hack forumunda böyle bir konu açtığın anda silinir perma atarlar, spyhackerz.org türkiyenin en yüksek etkileşim oranlarına sahip hack forumu olmasına rağmen hiçbir üyemizi kaybetmemek için azami çaba gösterdiğimiz sonucu ortaya çıkıyor.

Bu arada spydan bir admini banlatma hayali kurman piskolojinin bozuk olduğunu (narsist kişilik bozukluğu) bizlere gösteriyor ve bir süre rehabilite olman için chat banın kalmalı diye düşünüyorum, bunu reddediyorsan şifrene random atıp exit yapma hakkında hala mevcut. Ama spy yönetim ailesi canı sıkkın bir üye için hiçbirzaman bir yöneticisini banlamayacaktır bunu unutma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,544Konular
3,269,105Mesajlar
315,374Kullanıcılar
AloneDark427Son Üye
Üst Alt