Yardım Adminler Yardım Veya Öneri

ezmemo

Siber Değilmiydi Bizi Ayıran
Rating - 100%
Merhaba Birşey Sormak İstiyorum Veya Danışmak İstedim Şimdi Biz Bu Konuları Açıyoruz Ya Mesela Biri Forum Üzerinden Benim Açtığım Konuyu Okuyarak Birini Dolandırdı

Örnek; Ahmet Forum Üzerinden Benim Konumu Görerek

Mehmet İ Dolandırdı

Mehmet Te Savcılığa Şikayette Bulundu Ahmeti Buldular Ahmette Spynin İsmini Ve konunun başlığını vererek beni şikayet etti ona Bir Çözüm Bulunmalı Bence

@MecTruy @HellShell

HellShell 

Emekli Admín
Rating - 0%
Konuyu yazarken eğitim içindir kötü kullanımdan ben meshul değilim gibi şeyler yaz

Rating - 100%
Konuyu yazarken eğitim içindir kötü kullanımdan ben meshul değilim gibi şeyler yaz
Kötü amaçlı olarak kullanılacağını bile bile böyle bir konu açtıktan sonra sihirli olduğu düşünülen ve yasal geçerliliği olduğu sanılan bu ifadeler bir şehir efsanesinden ibaret. Konuyu açma amacı zaten bir kere bu niyetli. Sen sitenin içinden geçen bir saldırı aracı kodla ama paylaşırken 'eğitim amaçlıdır, sorumluluk kabul etmiyorum' de. Böyle işin içinden sıyrılınmıyor. Hani nerede eğitim amacı? Veya fake scriptler. Tonlarca örneği var bu durumun. Bunların iyi niyetli kullanılma amacı var mı? Eğer yaptığın bir şey kötü niyetli kullanılacaksa bundan kişi sorumlu tutuluyor.

Merhaba Birşey Sormak İstiyorum Veya Danışmak İstedim Şimdi Biz Bu Konuları Açıyoruz Ya Mesela Biri Forum Üzerinden Benim Açtığım Konuyu Okuyarak Birini Dolandırdı

Örnek; Ahmet Forum Üzerinden Benim Konumu Görerek

Mehmet İ Dolandırdı

Mehmet Te Savcılığa Şikayette Bulundu Ahmeti Buldular Ahmette Spynin İsmini Ve konunun başlığını vererek beni şikayet etti ona Bir Çözüm Bulunmalı Bence

@MecTruy @HellShell
  • Forumumuzda paylaşıma sunulan tüm içerikten 5651 Sayılı Kanun'un 8 ve T.C.K'nın 125. maddesine göre paylaşımı yapanın kendisi sorumludur. Forumumuz paylaşımcıların gönderdiği içerikten doğabilecek yasal sorunlar nedeni ile sorumlu tutulamaz.

spyhackerz.org ; internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır.

Eğer Türkiye'de hizmet veriyorsan başta KVKK olmak üzere belirli kanunlara uyulmak zorunda.

https://spyhackerz.org/forum/help/privacy-policy/

Paylaşımları bunun bilincinde olarak yapmalısınız.

Birisi senin paylaşımından illegal bir faaliyette bulunuyorsa ve konuştuğunda senin adın geçiyorsa ve nerede bulunabileceğin yazıyorsa ve ilgili kurum iletişime geçip bilgi talebinde bulunursa bu yasal bir zorunluluk olarak verilmeli. Yoksa başta BTK olmak üzere diğer kurumlarla ters düşersin. Bu da hiçbir forumun göze almak istemeyeceği bir durum. Konuda istediğin şey direkt 'yasal mercilere kişinin bilgileri verilmemeli' üstte neden gerçekçi olamayacağını belirttim.

131,475Konular
3,268,553Mesajlar
315,251Kullanıcılar
GhostCloud1Son Üye
Üst Alt