Adobe Premiere Pro Crack 2025 [Güncel]

Rating - 0%
Değerli SpyHackerz Üyeleri,
Uzun bir aranın ardından tekrar forumda aktif bir şekilde yazıyorum. Son günlerde video düzenleme işleriyle uğraştığım için Adobe Premiere Pro'ya ihtiyacım oldu. Ancak programın güncel fiyatlarını görünce açıkçası oldukça şaşırdım — aylık 1000-2000 TL arası bir ücret talep ediyorlar. Bu rakam çoğu kullanıcı için gerçekten yüksek.

Doğal olarak daha uygun yollar aramaya başladım. Ancak bu süreçte Adobe’un lisans kontrol sistemlerinin oldukça geliştiğini fark ettim. Program, geçersiz lisansları hızla tespit ediyor ve kullanıcıyı çeşitli uyarılarla karşı karşıya bırakıyor. Bu durum da haliyle birçok kullanıcıyı zorluyor.

Bizde Metod Biter mi Bitmez!!!

1. İlk olarak Adobe için Crack programımız olan Genp indirin linki aşağıya koyuyorum
    Genp link Crack Programı indirin bu linkten ya da bulun bir yerden ordan indirin aq banane (Amınıza koyarım virüs total falan yollarsanız. Virüs algılaması normal Adobe raporluyor Malware firmalarına ,virüs algılasın diye .Resmi Reddit sayfasından indirmiştim zamanında ban yedi orası şuanda)
  2. Ardından Adobe CC indirin ve kurun (login olun),
  3. Genp acın defender veya virüs programınızı kapatın aq yukarda dediğimden dolayı virüs algılar doğal olarak.
  4. GenP'den "Search" butonuna basın, ardından "Patch" seçeneğine tıklayın. İşlemler bitince, artık para vermeden Adobe Premiere Pro veya diğer ürünleri indirip PC’nize kurabilirsiniz.
  5. Ardından Adobe CC den cıkıs yapın her yerden cıkın arka planda acık kalmasın.
  6. Genp tekrar ac search edip ardından premiere proyu yakalayınca patch edin.
  7. Asıl mevzu burada başlıyor. Herkes buraya kadar anlatıyor ancak Adobe akıllı adam; sen internete bağlı olduğun sürece diyecek ki: “Git, orijinal lisans al.”
  8. Bizde yok ya, deyip hemen çakallığa başlıyoruz.
  9. Windows Güvenlik Duvarı’nı Açın
  10. Başlat Menüsü > “Güvenlik Duvarı” yaz → “Windows Defender Güvenlik Duvarı”nı aç
  11. Sol menüden "Gelişmiş Ayarlar"a tıklayın. Bu sizi “Windows Defender Güvenlik Duvarı ve Gelişmiş Güvenlik” ekranına götürür.
  12. Sol taraftan “Giden Kurallar”a tıklayın.
  13. Sağdaki menüden "Yeni Kural"a tıklayın.
  14. “Kural Türü” ekranında "Program" seçili olsun → “İleri” →“Bu program yolu” kısmına Premiere Pro’nun .exe dosya yolunu girin.
Bunları yaptıktan sonra hayırlı uğurlu olsun, nur topu gibi beleş programınız var artık. Lisansa falan takılmazsınız.
Çok bilinen bir yöntem ancak bilmeyen vardır diye anlattım. Aklıma gelmişken belki görüp birine faydamız olur.

İyi forumlar herkese

131,431Konular
3,268,170Mesajlar
315,137Kullanıcılar
FwaihSon Üye
Üst Alt