Advanced EFS Data Recovery (AEFSDR) (1 Viewer)

Joined
Jun 14, 2016
Credits
0
Rating - 0%
Microsoft Şifreleme Dosya Sistemi (EFS) bile sabit diske veya şifrelenmiş dosyaları içeren bilgisayara fiziksel erişimi elde edenlere yetkisiz erişime karşı dosyalarınızı korumak için olanak sağlar, Microsoft Windows işletim sistemlerinin ayrılmaz bir parçasıdır.
Advanced EFS Data Recovery korumalı dosyaları çözer ve Windows 2000, XP, 2003, Vista, Windows 7, Windows 8 Windows 8.1, Windows Server 2008, Windows Server tüm sürümlerinde çalışır 2012. toparlanma bile sistem hala mümkün hasarlı, önyüklenebilir değil, ya da bazı şifreleme anahtarları tahrif edilmiş.
Advanced EFS Data Recovery gibi, kullanıcıların ve kullanıcı profilleri kaldırarak veri kurtarma yetkilileri misconfiguring, etki alanları arasında kullanıcıları aktarma, ya da farklı bir PC'ye sabit diskleri hareketli olarak, çünkü sistem yönetim hataları erişilemez hale verileri EFS şifreli kurtarır.
Vaka Çalışmaları

Advanced EFS Data Recovery çeşitli şartlar altında şifrelenmiş dosyaları kurtarmak yardımcı olan güçlü bir veri kurtarma aracıdır.
  • Farklı bir bilgisayara takıldığında EFS-korumalı bir disk
  • Silinen kullanıcılar veya kullanıcı profilleri
  • Kullanıcı EFS dikkate almadan farklı bir etki aktarılır
  • Hesap parola sıfırlama EFS dikkate almadan, sistem yöneticisi tarafından gerçekleştirilen
  • Hasarlı Disk, bozuk dosya sistemi, unbootable işletim sistemi
  • Yeniden, Windows veya bilgisayar yükseltmeleri
  • Şifrelenmiş dosyaları ile biçimlendirilmiş sistem bölümleri başka diskte sol
Neden Şifreli Dosyalar Erişilemez ol

EFS, güçlü şifreleme algoritmaları ile on-the-fly şifreleme ve veri şifre çözme sağlayan, kullanıcıya tamamen saydam görünür. son kullanıcı kullanım ve tam şeffaflık kolaylığı yükseltilmiş onlar Windows'u yüklemek yeniden veya yeni bir disk transfer ederken sıklıkla şifrelenmiş dosyaları hakkında unutmak kullanıcının gözünde Şifreleme Dosya Sistemi mükemmellik, yanlış bir izlenim oluşturur Bilgisayar.

Şifreli Dosyalar kurtarma


Advanced EFS Data Recovery hızlı ve verimli EFS ile korunan dosyaları çözer. Sektör tarafından doğrudan sektörü sabit disk tarama, Advanced EFS Data Recovery şifrelenmiş dosyaları yanı sıra mevcut şifreleme anahtarlarını bulur ve korumalı dosyaları çözer. dosya sistemine doğrudan erişim Advanced EFS Data Recovery verilerle birlikte disk sistemine giriş için geçerli bir kullanıcı hesabı olmadan sadece mevcut olsa bile en zor durumlarda şifrelenmiş dosyaları kurtarmak için izin verir, ya da bazı şifreleme anahtarları tahrif edilmiş.

Anlık Erişim


Advanced EFS Data Recovery, EFS-korumalı dosyalara anında erişim sayesinde çoğu zaman mümkün değildir. Ürün şifrelenmiş dosyaların hızlı kurtarma sağlayan, Windows 2000 mevcut EFS şifreleme zayıflık farkındadır. (Parolasının sistem yöneticisi tarafından reset edilmiş ise EFS-korumalı erişilemez hale dosyaları neden ya da önceden kullanılan bir parola) veya bir veri kurtarma aracısı olarak hizmet veren bir hesap (varsayılan olarak yönetici hesabı) kullanıcı hesabına geçerli bir şifre temini korunan dosyaların şifre çözme-fly-sık sağlayabilir.
Profesyonel baskı sektörünün disk sektörü tarayarak ve anahtarları bulmak için kalıplarını kullanarak, yeniden biçimlendirilmiş diskler ve yazılır Windows kurulumlarının kurtarma sağlayan, hem de silinen dosyaları yüksek lisans ve özel anahtarları bulur.
 

Users who are viewing this thread

Top