Haber Ahmet aga kafes dövüşünü kabul etti

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Charm Quell geçtiğimiz günlerde TTO Allah'a küfür dramasını tekrar gündeme taşıdı ve videoda Turgut Ekim,Emrecan,Enver yüzleşti youtube'da aratarak bulabilirsiniz ilgili videoyu ardından yüzleşme videosunda Emrecan Ahmet aga'ya gel 'Gel lan kafes dövüşüne' tarzında bi davette bulunmuştu Ahmet aga sukunetini bozarak tam 1 saat önce video çekerek kafes dövüşünü kabul etti gerekirse kağıt imzalarız organizasyonu sende yapabilirsin gel diyip pazularını göstererek videoyu kapattı bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak çee

İlgili video;

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
emre can diyordu iğne bassan söner falan bakalım götü nasıl kurtaracak şimdi
10 yıl önceki mevzularla tekrar ilgilenmek istemiyorum demesi ayrı bi komik Adamın kariyerini bitirdi o kadar linçlettirdi tabiki olayın hala iç yüzü tamamen aydınlanmış değil ama hiç bir şekilde konuyla ilgili konuşmaması haksız durumuna düşürdü...

Rating - 0%
Charm Quell geçtiğimiz günlerde TTO Allah'a küfür dramasını tekrar gündeme taşıdı ve videoda Turgut Ekim,Emrecan,Enver yüzleşti youtube'da aratarak bulabilirsiniz ilgili videoyu ardından yüzleşme videosunda Emrecan Ahmet aga'ya gel 'Gel lan kafes dövüşüne' tarzında bi davette bulunmuştu Ahmet aga sukunetini bozarak tam 1 saat önce video çekerek kafes dövüşünü kabul etti gerekirse kağıt imzalarız organizasyonu sende yapabilirsin gel diyip pazularını göstererek videoyu kapattı bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak çee

İlgili video;
Emrejan yarra yedi ha

Zafiyetsiz

KALICI AFK
Rating - 100%

İlgili video;
Hiç bu kadar gündemden uzak olmamıştım bunlar kim la

Hiçbirini tanimiom çee çee

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Hiç bu kadar gündemden uzak olmamıştım bunlar kim la

Hiçbirini tanimiom çee çee
Yıl 2016 youtube bi video atılıyor TTO Kuran-I Kerime küfür etti diye ardından dönemin gençleri 7 den 70 herkes bu TTO ya küfür edip linçliyor sosyal medya hesapları çalınıyor kapatılıyor Türkiyenin nerdeyse en büyük lincine maruz kalıyor bu arkadaş... :D

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
İşin ironisi o yıllarda TTO ya bu küfür olayından dolayı linçleyenler şuan küfürü bizzat ediyorlar. :D çee

Zafiyetsiz

KALICI AFK
Rating - 100%
Yıl 2016 youtube bi video atılıyor TTO Kuran-I Kerime küfür etti diye ardından dönemin gençleri 7 den 70 herkes bu TTO ya küfür edip linçliyor sosyal medya hesapları çalınıyor kapatılıyor Türkiyenin nerdeyse en büyük lincine maruz kalıyor bu arkadaş... :D
Ahmet aga
TTO
Turgut Ekim,Emrecan,Enver
Charm Quell

Hiçbir kelimeyi / kişiyi tanimiom o zamanlar 2016 da ben kim bilir 9-10 yaşında napiordum , herşey güzeldi, 6-7 yıl geçmis :/

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Ahmet Aga hala youtube'da linçlenmeye devam ediliyor sürekli youtube videoları yükleniyor.

Ritalix

Kullanılmayan hesap.
Rating - 100%
AHMET AGA SİKLEMEYİP SPOR HİKAYESİ ATMAYA DEVAM EDİYOR AMK WOHWWOGEKWHSKSGWKSHEKBEKDHEOWGSİSGEİSYSUEVSKHSKWGSİSGENEBUAGSİWGSKSGKEHSKSHSKSHSKHEKSHEJ

Rating - 0%
ben bu ahmet denen salagı o dönemlerde sevmezdim aptal ergenin tekiydi, ilerde olgunlaşır falan diyordum daha da salak olmuş

131,500Konular
3,268,759Mesajlar
315,294Kullanıcılar
kbssSon Üye
Üst Alt