Aile Değerlere Küfür Serbest mi Oldu? @EvilBatros Tokatçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veyiez

Darkness İnfinity ░▒▓█ ℍ𝕖𝕝𝕚𝕠𝕤 █▓▒░
Rating - 0%
@EvilBatros Resimde Görüldü Gibi Sadece Yorumum Belirtim Panel Benim Deill..... Diye Küfür Ediyor Panel Senin Deilse Niye Şartımız Var Diyip
İnsanları Yanıltıyorsun? Aracıyım Desene Aile Küfür Etmek Direk Ban Sebebi İdi 2021 Böyleydi Daha 2022 Katılmış Dünkü Kücük Cocuk ! Birde Emektar Rank Gelmiş Anneme Rahatca Küfür Ediyor O Derece Rahat Banlanma Korkusu Olmadan Rahatça Sövüyor Avukatımı Aradım Kendisini Mahkeme Vericem Ondan Önce Burdan Şikayetimi Açıyorum
2 Yıldır Bu Forumdayım Bir Bakayım Ne Durumda Diye Girdim Karşılaştım Durum Anneme Küfür ve Hiç Bir Cezalandırma Durumu Olmadı Yetkili Arkdaşlar Bakmasını Rica Ediyorm

@Mectruy

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    83.6 KB · Görüntüleme: 54

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
"itibar etmeyiniz" gibi bir tabirle hiçbir satış konusuna yaklaşamazsın. Eğer ki kullanıp şikayetçiysen konusunu açarsın, ilgileniriz ve ortada "hiçbir olay yokken" tokatçı vs. diyemezsin. Bu bu kadar basit değil. @EvilBatros konu hakkında açıklamanı bekliyorum. Satış konunun da linkini atar mısın?

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Dün telegram grubunda'da benzer bir küfür olayı olmuş bana söylediler ben saygısızlığını şuana kadar rastlamadığım için birşey demedim ama bu küfür olayını abartıyosun artık dostum...

veyiez

Rating - 0%
"itibar etmeyiniz" gibi bir tabirle hiçbir satış konusuna yaklaşamazsın. Eğer ki kullanıp şikayetçiysen konusunu açarsın, ilgileniriz ve ortada "hiçbir olay yokken" tokatçı vs. diyemezsin. Bu bu kadar basit değil. @EvilBatros konu hakkında açıklamanı bekliyorum. Satış konunun da linkini atar mısın?

Orda Yanlış Bir İfade Olabilir Bu Anneme Aileme Sövmesine Sebebiyetmidir?

Ritalix

Kullanılmayan hesap.
Rating - 100%
Rating - 100%
bu amcık hoşafı benim haterlarımdan kalan ufak bir kırıntı, gelmiş konu altına baltalama yapıyor bende sakin yaklaşmam bu elemana karşı kimse kusura bakmasın.
zaten tek derdin küfürse chatte 10dk göz gezdir.
konumun altında asılsız iftira baltalama kim yaparsa yapsın birdaha aynı cevabı alır.

ha bu arada neyzen tevfik diyor ki: "geldikleri gibi gitmediler kimi itini bıraktı, kimi bitini, Kimi de piçini bıraktı."

bu arkadaşda kasede kalan son nesquik gibi zamanı gelince onu da şutlarız herkese iyi geceler.

Rating - 100%
Rating - 100%
amk oglu actigi sikayet konusunda bile tokat olayi olmamasina ragmen tokatci evil diye acmis konuyu

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
bu amcık hoşafı benim haterlarımdan kalan ufak bir kırıntı, gelmiş konu altına baltalama yapıyor bende sakin yaklaşmam bu elemana karşı kimse kusura bakmasın.
zaten tek derdin küfürse chatte 10dk göz gezdir.
konumun altında asılsız iftira baltalama kim yaparsa yapsın birdaha aynı cevabı alır.

ha bu arada neyzen tevfik diyor ki: "geldikleri gibi gitmediler kimi itini bıraktı, kimi bitini, Kimi de piçini bıraktı."

bu arkadaşda kasede kalan son nesquik gibi zamanı gelince onu da şutlarız herkese iyi geceler.
Hala küfürlü savunma yapıyorsun açıkcası hiç yakıştıramadım öyle birisine benzemiyordun gözlemlediğim kadarıyla.
Spy kimsenin babasının otağı değil kimi nereden nasıl hangi hakla kovuyorsun onuda anlamış değilim...

veyiez

Rating - 0%
4- Forumda Dini, Milli, Manevi değerlere küfür etmek yasaktır. Birisi bu suçlardan birini size karşı işlemiş ve şikayet etmişseniz mutlaka gereği yapılır.

Forum Kuralları

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Şimdi gelelim konuya, "kendine atar" gibi bir şey yok. Çünkü %95 ihtimalle API kullanılarak sağlanacak bir servis bu. Bu nedenle kendisi de "ücret ödemeden" böyle bir şeyi gerçekleştiremez. Şimdi siz diyorsunuz ki, neden böyle neden şöyle.. Abicim, bu adam satış yapmaya çalışıyor. Üslubu doğru mu? Değil tamam fakat sen gidip birden ne ticaretiniz ne dostluğunuz hiçbir şey yokken böyle bir şey yazarsan, oda o an havliyle bu şekilde püskürecektir sana. EvilBatros hala küfür ettiği için 2 Günlük ban cezası alacaktır ve veyiez tekrarı dahilinde olursa oda aynı şekilde uzaklaştırma cezası alacaktır.

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Şimdi gelelim konuya, "kendine atar" gibi bir şey yok. Çünkü %95 ihtimalle API kullanılarak sağlanacak bir servis bu. Bu nedenle kendisi de "ücret ödemeden" böyle bir şeyi gerçekleştiremez. Şimdi siz diyorsunuz ki, neden böyle neden şöyle.. Abicim, bu adam satış yapmaya çalışıyor. Üslubu doğru mu? Değil tamam fakat sen gidip birden ne ticaretiniz ne dostluğunuz hiçbir şey yokken böyle bir şey yazarsan, oda o an havliyle bu şekilde püskürecektir sana. EvilBatros hala küfür ettiği için 2 Günlük ban cezası alacaktır ve veyiez tekrarı dahilinde olursa oda aynı şekilde uzaklaştırma cezası alacaktır.
+ olarak 1 ay kıdem cezası verilip, rankı 1 seviye düşürülmüştür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,542Konular
3,269,084Mesajlar
315,370Kullanıcılar
galata34Son Üye