HOCAM ÇOK AKILLANDIM HERKESE MERHABA BENİM ADIM SERKAN SOYADIM BAHTİYAR SPYHACKERZ AİLESİNE KATILDIM ARANIZDA OLMAKTAN MUTLU VE GURUR DUYUYORUM
HOCAM ÇOK AKILLANDIM HERKESE MERHABA BENİM ADIM SERKAN SOYADIM BAHTİYAR SPYHACKERZ AİLESİNE KATILDIM ARANIZDA OLMAKTAN MUTLU VE GURUR DUYUYORUM
hoş geldinde bu heyecan ne dayıHOCAM ÇOK AKILLANDIM HERKESE MERHABA BENİM ADIM SERKAN SOYADIM BAHTİYAR SPYHACKERZ AİLESİNE KATILDIM ARANIZDA OLMAKTAN MUTLU VE GURUR DUYUYORUM
HoşgeldinHOCAM ÇOK AKILLANDIM HERKESE MERHABA BENİM ADIM SERKAN SOYADIM BAHTİYAR SPYHACKERZ AİLESİNE KATILDIM ARANIZDA OLMAKTAN MUTLU VE GURUR DUYUYORUM
KUSURA BAKMAhoş geldinde bu heyecan ne dayı
hoşbuldumHoşgeldin![]()
evet komutanım ben yeni geldim ve hiçbirşeyi bilmiyorumsakin babacan hoşgeldin ama önceden kimdin hınzırlık yapmışsın
evet bir problem yaşadım artık uslanmaya akıllanmaya karar verdim komutanım ben bu foruma yeni geldim forumda ne yapacağımı bilmiyorum hedefim profesyonel hacker olmam için bu foruma kayıt oldum komutanımDaha önceden bır problem mı yaşadın burada akıllandım diye acıklama yapmışsın hoşgeldın
tamam komutanım demeyi çok seviyorum üst rütbelilere saygım sonsuz olacaktırKomutanım demeyi acilen bırakmalısınhoşgeldin sakin
pişman oldum komutanımcarderdi galiba bunepişmanlık
komutanım demene gerek varmı ?pişman oldum komutanım
hayırkomutanım demene gerek varmı ?
burada ztn aileyiz biz rütbe yüksek diye saygı duyabilirsin ama bunun gibi kelimelere gerek yok bence
AHSDAHJSDJWQEGHGTRFEWTJERTHYERUJHYTGUEHYR
ya ban yiyeceğim tamam
hoşgeldinHOCAM ÇOK AKILLANDIM HERKESE MERHABA BENİM ADIM SERKAN SOYADIM BAHTİYAR SPYHACKERZ AİLESİNE KATILDIM ARANIZDA OLMAKTAN MUTLU VE GURUR DUYUYORUM
hoşbuldumhoşgeldin![]()
seni@ghosthacker1000 cevap bekliyorum?
Eyvallah Sanada başarılar dilerimNice forumlara reyiz